5 MODELA SKECHERS ČIZAMA TOPLIJIH I OD NAJSRDAČNIJEG BOŽIĆNOG ZAGRLJAJA

Ove zime, umjesto ružičastih naočala, nose se ružičaste čizme. I one pastelne. I one zemljanih tonova.

Trendovi ovogodišnje kolekcije jesen/zima već su odavno dali naslutiti kako će u ovoj sezoni detalji biti oni koji čine razliku. Kvalitetni i efektni statement komadi obavezni su dio ormara svakog modnog znalca, pa se tako Skechers, vođen svojom filozofijom ”Danas na ulici – sutra u Skechers dućanima” izdvojio upadljivim modelima čizama u pastelnim i zemljanim tonovima. Pri tom Skechers tradicionalno na prvo mjesto uz izgled stavlja udobnost, neopisiv osjećaj ugode, koji svaki korak čine pobjedničkim.

Svojim recentnim fashion komadima, Skechers se izdigao u omiljenu marku brojnih blogerica, te svoje stalno mjesto pronašao pred objektivima ”lovaca” na najbolje streetstyle kombinacije. Najveći problem nove kolekcije Skechers čizama je odabrati samo jedne. Lila, nježno ružičaste, sive ili boje kože, gležnjače ili visoke čizme, sa vezicama ili bez, samo su neke od dilema prilikom odabira savršenog modela.

Detalj koji se provlači kroz kolekciju je toplo je krzno koje se nalazi unutar svih čizama, a koje krasi i vanjski izgled nekih od ponuđenih modela, zbog čega neodoljivo podsjećaju na neke jako IN high fashion komade.

Čizme koje su toplije i od najsrdačnijeg božićnog zagrljaja predstavljaju i savršen poklon ispod bora za sve bližu sezonu darivanja. Prosinac je pred vratima, zato brzo do ShoeBeDo dućana, Skechers Store-a ili samo klik udaljenog webshopa www.shoebedo.com

PR365