250 tisuća kućanstava uživa u Magenta 1 pogodnostima

  • Prva konvergentna telekomunikacijska usluga Magenta 1 u četiri godine privukla više od 250.000 kućanstava
  • Korisniku Ivanu Soldi uručena nagrada kao vlasniku 250-tisućitog kućanstva u Magenti 1
  • „U dobrim rukama“ – novi program nagrađivanja korisnika

Magenta 1, jedinstveni proizvod Hrvatskog Telekoma u kojem su objedinjene sve telekom usluge uz brojne pogodnosti za korisnike, sada broji više od 250.000 kućanstva. Riječ je o prvoj konvergentnoj telekomunikacijskoj usluzi na tržištu koja je od svog pojavljivanja prije četiri godine postala sinonim za premium korisničko iskustvo te korisnicima svaki mjesec donosi značajne uštede. Hrvatski Telekom ovim je povodom u T-Centru u Areni nagradio korisnika Ivana Soldu, vlasnika jubilarnog 250-tisućitog Magenta 1 kućanstva, s 12 mjeseci korištenja brzine od 500Mbit/s bez naknade na vodećoj optičkoj mreži Hrvatskog Telekoma, Samsung S20 mobilnim uređajem te vrhunskim Samsung televizorom.

Prilikom uručenja nagrade, Richard Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma, izjavio je: „Stalan rast broja korisnika Magente 1 jasan je pokazatelj kako smo na tržištu prije četiri godine učinili odličan potez i ponudili jedinstven koncept koji odgovara potrebama korisnika i uvijek im donosi više. Proteklih tjedana smo svi svjedočili koliko su vrhunska mreža i sadržaj važni za kontinuitet poslovanja i života općenito. Upravo je Magenta 1 primjer takve usluge i pristupa korisnicima – bogata premium sadržajima, svojim korisnicima pruža najbolje korisničko iskustvo i pouzdanost fiksnih i mobilnih usluga, što je evidentno ne samo iz rasta broja korisnika, nego i njihovog kontinuirano najvećeg zadovoljstva“.

Magenta 1 korisnicima omogućuje kombiniranje fiksnih i mobilnih usluga na način da svi članovi obitelji uvijek dobivaju više – najbolju telekomunikacijsku uslugu i najkvalitetniji sadržaj u ponudi HT-a dostupan na vodećoj mreži. S obzirom da je Magenta 1 spoj mobilnih i fiksnih usluga, u slučaju smetnji po fiksnom internetu korisnicima se na mobilnoj strani aktivira neograničeni internet bez naknade sve do otklanjanja poteškoća. Korisnicima je također na raspolaganju MAXtv usluga s najbogatijim TV sadržajem na tržištu koji je moguće pratiti i na svakom smart uređaju putem MAXtv To Go aplikacije. Tu su i Pickbox, najveći video-paket filmova i serija, mogućnost naknadnog gledanja TV sadržaja i 30 sati prostora za njegovo snimanje, kao i dodatne fiksne minute prema zemljama EU i svijeta. Korisnici Magente 1 koji ne koriste MAX Premium paket s dostupnim svim programskim paketima, mogu svaki mjesec besplatno birati između četiri dodatna paketa: MAX Arena, HBO Premium, Proširenog i Sport Klub paketa. U Magenti 1 korisnici ostvaruju i dvostruko veću količinu  podatkovnog prometa u mobilnim tarifama, a dostupna im je i Stream On opcija putem koje na svojim mobilnim uređajima mogu neograničeno gledati video sadržaje preko mobilnih aplikacija HBO GO, Pickbox, YouTube i MAXtv To Go te aplikacija po izboru, bez potrošnje internetskog prometa.

Uz pogodnosti koje ostvaruju Magenta 1 korisnici, Hrvatski Telekom kreirao je i poseban program pogodnosti i iznenađenja za sve svoje korisnike. Program „U dobrim rukama“ kroz koji Hrvatski Telekom pokazuje zahvalnost korisnicima za ukazano povjerenje, svaki mjesec donosi nove pogodnosti i iznenađenja koje korisnici mogu preuzeti u Moj Telekom aplikaciji, a riječ je o pogodnostima poput besplatnog podatkovnog prometa ili posebnog popusta na kupnju mobilnih uređaja. Prva pogodnost je tri dana neograničenog surfanja, dostupna je i pretplatnicima i korisnicima bonova,  a istu je moguće aktivirati najkasnije do 15. lipnja. To je samo prva u nizu pogodnosti koje će Hrvatski Telekom uvoditi, a korisnici u aplikaciji Moj Telekom ili na web stranici www.hrvatskitelekom.hr mogu u svakom trenutku provjeriti koje su sve nove pogodnosti dostupne.

HT