Zagreb dobio svoj prvi MOBIA store

Muškarci su ga nazvali ‘Rajem na zemlji’, a žene cool mjestom na kojem se nalazi ‘odjeća’ za mobitele i ostale gadgete! Zagreb je dobio svoj prvi Mobia store!  

Za trenutnu objavu! Ljubitelji mobitela, ali i svih popratnih gadgeta koje diktiraju trendovi, dolaze na svoje – u Zagrebu je otvoren prvi MOBIA store koji se nalazi u Supernova centru Buzin! Riječ je o prekrasnom shopu na čijem je uređenju radio čitav niz stručnjaka, sve s ciljem stvaranja oaze u kojoj će ljubitelji gadget-a među prvima kupiti  novitete na tržištu. Među prvima su to napravili glumica Barbara Vicković, društveni kroničar i stilist Neven Ciganović, pjevač Bojan Jambrošić, stilistica Alma Premerl Zoko… 

  • „Svi koji prate moje društvene mreže znaju koliko se volim fotkati na bazenu! Od sada ćete me vidjeti i s novitetom iz Mobie- zvučnikom u obliku meduze, koja pluta na površini vode!“ –  komentirao je Neven Ciganović dodajući kako je nova Mobia za njega kao ljubitelja elektronike pravi ‘raj’. 

Nova, 21. Mobia poslovnica, na domaćem i stranom tržištu, ali prvi Mobia shop u potpunosti je izrađen po mjeri, ukorak sa svjetskim trendovima, a ono najvažnije prilagođavajući se potrebama Mobia kupaca. Promišljenim dizajnom ovaj koncept omogućava novo iskustvo kupovine po najvišim standardima merchandising-a, pomičući pritom granice prezentacije proizvoda krajnjem korisniku.

  • „Volim prostore u kojima su noviteti pregledni i gdje se ono što nam je nepoznato može i isprobati! Posebno jer spadam u onu skupinu kupaca koji se upoznaju s novim trendovima koje želim sebi prilagoditi!“ – rekla je glumica Barbara Vicković otkrivajući kako već dugo ‘mjerka’ pametni sat! U Mobia storu u uži izbor su ušla dva modela!

Nova Mobia, na svojim zidovima predstavlja i proizvode po kojima je dobro poznata – maskice za mobitele! One jednostavne, za naj jednostavnije mobitele, ali i  maskice s potpisom svjetski poznatih brendova kao što su adidas, Karl Lagerfeld, Guess, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Mini, Star Wars, Marvel, DC Comics, Disney, Warner Bros (Looney Tunes), Dreamworks, ali i Maserati, Lamborghini, Ducati, Iceberg, Marcelo Burlon, Jean – Paul Gaultier- za koje je ekskluzivni distributer. 

  • „Imaju Marvel maksice, ja sam lud za Minionima“ – komentirao je ponudu pjevač Bojan Jambrošić koji je uz ‘odjeću’ za mobitel u Mobia shopu isprobao i nove slušalice, zvučnike.

PR

Fotografija: Nikola Zoko