AUTENTIČNA LIU JO ŽENA

Lidija Lešić – volimo ju u svim Liu Jo kombinacijama

Elegantna, moderna, sofisticirana – Lidija Lešić posjeduje sve karakteristike koje utjelovljuju autentičnu Liu Jo ženu. Moramo priznati, volimo ju u svim Liu Jo kombinacijama, od klasične, sportske pa sve do glamurozne. Potražite inspiraciju u njenim outfitima koje je odabrala za razne prigode i visoke ljetne temperature.

Ljetni sportski outfit objedinjuje popularne prugice, velik logotip na majici i trendi crveni ruksak ukrašen zakovicama i natpisima. Ultramoderne bijele, mačkaste sunčane naočale cijelom outfitu dodaju notu ženstvenosti.

Ležeran look Lidija je postigla odabirom jednostavne traper haljine A linije s naglašenim košaricama i kopčanjem s prednje strane. Sportske natikače u ružičastoj nijansi pružaju komotan dojam, a osobit naglasak stavljen je na velik slamnati šešir koji je dodatno ukrašen Liu Jo maramom.

Predivnu Liu Jo haljinu zelene boje i asimetričnog kroja Lidija je upotpunila cipelama s visokim potpeticama u komplementarnoj crvenoj boji te malom, crvenom torbicom s elegantnim lancem. Ovu kombinaciju možete nositi za dnevni i večernji outfit, a za koju god priliku se odlučili, zasigurno ćete biti u središtu pozornosti.

Odaberite svoj ljetni outfit u Liu Jo poslovnicama ili na www.fashionandfriends.hr !

Conor