VAŽNO JE PAZITI I NA IMUNITET NAŠIH LJUBIMACA

Ljubimci nam obogaćuju život i svakodnevicu ispunjavaju veseljem i toplinom. Bezuvjetna ljubav koju nam daruju čini naš život ljepšim i zato su nam naši mali prijatelji dragocjeni i važni. Kako bi naši ljubimci ostali zdravi i sretni čak i u odrasloj dobi, na njihov imunitet moramo paziti još od malih šapa. Srećom, ključnu ulogu u stvaranju i očuvanju zdravlja i imuniteta ljubimaca imaju dva faktora na koja možemo utjecati – njihova prehrana i dodatak kolostruma.

Prehrana s dodatkom kolostruma je važna za imunitet ljubimaca

Važno je čime hranimo svoje psiće, pogotovo u najmlađoj dobi kada se njihov imunitet tek gradi. Štencima je potrebno više hranjivih tvari i kalorija nego odraslim psima i zato je iznimno važno da dobiju hranu koja je prilagođena baš njihovom uzrastu i specifičnim potrebama. Purina Pro Plan Puppy s OPTISTART formulom je potpuna i uravnotežena hrana za štence kojoj nisu potrebni nikakvi dodaci jer već sadrži sve ono što je malim šapicama potrebno da rastu i budu zdravi.

Hranu za štence Purina Pro Plan Puppy OPTISTART osmislili su veterinari i nutricionisti pa ona u sebi, uz sve znanstveno dokazano dobre sastojke koji jačaju zube, kosti i mišiće štenaca, sadrži i moćan dodatak za jačanje imuniteta, kolostrum. Kolostrum je prvo majčino mlijeko koje mladuncima stvara imunitet, jača njihovu prirodnu obranu, čini ih otpornijima i omogućuje im optimalan rast i razvoj. Taj dragocjeni sastojak u OPTISTART formuli dokazano pojačava imunološki odgovor štenca i do 50%.

Znanstveno najbolji početak u životu

U prvih pet mjeseci života, imunitet štenaca nije se još u potpunosti razvio pa psići mogu biti podložniji infekcijama i probavnim smetnjama. Ovi rani mjeseci života ključni su za buduće zdravlje psa. Zato je u prvih godinu dana iznimno važno štene hraniti visokokvalitetnom hranom za štence kako bismo mu osigurali sve potrebno za stvaranje dobrog imuniteta, ali i pravilan rast i razvoj.

Hrana za štence s kolostrumom, Purina Pro Plan Puppy OPTISTART, od samog početka osnažuje imunološki sustav štenca, pomaže uravnotežiti crijevnu mikrofloru i štencima pruža njegu koja im je potrebna za najbolji mogući početak u životu. Osim kolostruma, OPTISTART formula između ostaloga sadrži i cijeli niz sastojaka koji izgrađuju zube, kosti i mišiće. Usto je bogata i dragocjenom omega-3 masnom kiselinom DHA koja se prirodno nalazi u majčinu mlijeku, a važna je za razvoj mozga i vida štenaca.

Znanost u službi ljubavi za ljubimce

Purinin stručni tim koji okuplja nutricioniste, znanstvenike i veterinare ima bogato znanstveno naslijeđe i više od 85 godina pionirskog istraživačkog rada u prehrani za kućne ljubimce. Koristeći moć znanosti, Purina Pro Plan podržava vlasnike i pomaže im u brizi o njihovim kućnim ljubimcima. Upravo je ova sinergija znanstvenih dostignuća i ljubavi za ljubimce temelj optimalnog zdravlja i polazna točka za zdrav život vašeg štenca.

ALERT