AMWAY DONIRAO HRVATSKI CRVENI KRIŽ SA VIŠE OD 19.000HRK ZA BORBU PROTIV VIRUSA COVID-19

AMWAY, koji posluje u gotovo 70 tržišta diljem svijeta, postavio je temelj za borbu protiv korona virusa sa ukupnom donacijom od 110 tisuća dolara

Za Hrvatsku je predviđena donacija Hrvatskom crvenom križu u iznosu od 2,5 tisuće eura. Sredstva će se iskoristiti za aktivnosti sprječavanja širenja COVID-19 i eliminacije posljedica epidemije.   

Sa sloganom „Zajedno možemo! Amway u borbi protiv virusa COVID-19“, Amway će poduprijeti lokalne zajednice u državama gdje posluje koje se nalaze u  Europi i Južnoj Africi.

Pandemija virusa COVID-19 angažirala je cijeli svijet u borbu, a na prvoj liniji se nalaze liječnici, anesteziolozi, medicinske sestre i nemedicinsko osoblje s jedinim ciljem pružanja osnovnih usluga i njege. Mnogi građani već su dali svoj doprinos istraživanju i zdravstvenoj djelatnosti. Amway želi svojim donacijama pomoći prebroditi ovu svjetsku zdravstvenu krizu.

Osim novčane donacije, Amway Hrvatska poziva sve registrirane korisnike da se pridruže u njihovoj inicijativi i daju svoj doprinos. Na Amwayovom portalu možete donirati 7,50 HRK koji će pomoći u zajedničkoj borbi protiv virusa COVID-19. U kampanju se možete uključiti do 20. travnja 2020. godine.

O Amway-u

Amway je obiteljska kompanija smještena u Adi,Michigan, SAD sa profitom od $8.4 milijardi koja ima cilj promovirati zdravi i kvalitetan način života. Najprodavaniji brend od Amway-a je Nutrilite™ vitaminski,mineralni i dijetetski dodatci prehrani, Artistry™ proizvodi za njegu kože i šminka,  eSpring™ sustavi za tretiranje vode i XS™energetska pica – svi proizvodi su prodani ekskluzivno preko Amway poslovnih partnera. Svjetska prodaja u 2018. godini plasirali su Amway na prvo mjesto kompanije koja se bavi poslovanjem izravne prodaje, sudeći po nagradi od 2019 Direct Selling News Global. Amway-ova godišnja prodaja uključuje prihode putem izravne prodaje i drugih poslovnih udjela. Za više vijesti o kopaniji, posjetite amwayglobal.com/newsroom.

Abeceda komunikacija