Vivre lansira program vjernosti Gala kojim nagrađuje dobar ukus hrvatskih kupaca

Sakupljanjem bodova kupci ostvaruju dodatan popust koji se može iskoristiti za plaćanje budućih narudžbi

Vivre, najveći online trgovac namještajem, dekoracijama i predmetima za uređenje doma u središnjoj i istočnoj Europi, lansira program vjernosti Gala, kao pogodnost za sve kupce u Hrvatskoj. Pod sloganom „Nagradimo dobar ukus”, kupnjom bilo kojeg proizvoda na stranici www.vivre.hr kupac na svoj račun dobiva bodove koje može iskoristiti pri plaćanju budućih narudžbi, ostvarujući tako dodatne popuste.

Bodovi u okviru programa vjernosti Gala ostvaruju se kupovinom bilo kojeg proizvoda bez obzira na njegovu cijenu, a iskoristiti se mogu u svakom trenutku, čak i za vrijeme posebnih Vivreovih prodajnih kampanja. Broj bodova, koji se ostvaruje svakom kupnjom, može se razlikovati od proizvoda do proizvoda, a kupac prilikom svake sljedeće transakcije sam odlučuje želi li iskoristiti sve sakupljene bodove za jednu jedinstvenu narudžbu ili će koristiti samo dio bodova.

„Uz već postojeću besplatnu dostavu za sve narudžbe veće od 400 kn i besplatan povrat robe u roku trideset dana, ovaj program vjernosti dodatna je pogodnost koju donosimo na hrvatsko tržište pružajući na taj način našim vjernim kupcima novo i ugodnije iskustvo online kupovine. Jako nam je drago što od sada možemo nagraditi dobar ukus kupaca pružajući im pritom priliku za ostvarivanje dodatnih popusta”, izjavio je Iulian Veghes, potpredsjednik marketinga Vivrea.

Bodovi vrijede 12 mjeseci nakon aktivacije, a kupci su obaviješteni šest mjeseci prije datuma isteka roka za svaki zaprimljeni bod. Dodatne bodove moguće je ostvariti pretplatom na besplatni Vivre newsletter te pozivanjem novih korisnika na Vivre stranicu putem aplikacije ili online korisničkog računa. U slučaju povrata dijela ili cjelokupne narudžbe bodovi se djelomično ili u potpunosti vraćaju na račun klijenta. Kupci mogu u svakom trenutku na stranici www.vivre.hr provjeriti broj bodova kojim raspolažu.

Media val