U ritmu Kube: putovanje u Havanu, Varadero i Trinidad

Okružena Meksičkim zaljevom, Karipskim morem i Atlantskim oceanom, Kuba je jedna od destinacija koju morate posjetiti! Šarena, raznolika i rasplesana Kuba zarazit će vas osmijehom koji vlada na licima njenih stanovnika. Sve se na ovom otoku radi polako, opušteno, bez stresa… Možda baš zato zadnjih 20-ak godina privlači putnike iz cijelog svijeta. Koliko je ples značajan Kubancima govori i činjenica da s ovog otoka potječe bolero, mambo, cha cha cha, a na ulicama, po barovima i na svakom koraku pleše se salsa.

Kuba je oduvijek privlačila mnogobrojne umjetnike, književnike, glumce… Baš u čarobnoj Kubi Ernest Hemingway napisao je neka od svojih najznačajnijih djela poput Starac i more i Kome zvono zvoni. Tijekom 9 dana putovanja na Kubu imat ćete priliku s nama otići i na Hemingway turu te posjetiti hotel Ambos Mundos u Havani u kojem je Hemingway često boravio. Imat ćete priliku vidjeti i Finca Vigía, danas muzej, a nekada Hemingwayev dom te ribarsko mjesto Cojimar gdje je Hemingway čuvao svoj brod Pilar.

Osim Havane, kroz 9 dana upoznat ćete Varadero i Trinidad, najočuvaniji i najfotogeničniji kolonijalni grad na Kubi te otići katamaranom do Cayo Blanco, nenaseljeni otok dug oko 15km na kojem su plaže nepregledne, nedirnute i pružit će vam istinski odmor. Na Kubi ćete uživati u rumu i koktelima, kubanskim cigaretama te vidjeti plantažu duhana u gradu Pinar del Rio, a cijeli otok, osobito Havana prepun je vintage automobila s kojima nikako ne propustite vožnju. Izvrsna klima, strastvena muzika, bogata povijest, kokteli i prekrasne plaže samo su neki od razloga zašto trebate rezervirati svoje mjesto na putovanju za Kubu 28.1. i iskoristiti LAST MINUTE ponudu već od 8.990 kn po osobi!

U ritmu Kube dopustite da vas šarmira ovaj intrigantni otok i saznajte više – https://bit.ly/2MSGXXA

Mondo travel