NOVOGODIŠNJI CINELADY SPECIJAL UZ FILM ‘ONE SU BOMBE’ RASPRODAO CINELADY PROJEKCIJE U CINESTARU

Nakon što su prošle obiteljska okupljanja za Božić, brojne ljubiteljice filmova sinoć su okupirale CineStar kina na specijalnoj novogodišnjoj CineLady projekciji i premijeri filma ‘One su bombe’. Novogodišnja CineLady večer jučer je održana u CineStar kinima u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku. Sinoćnju žensku popularnu večer u kinu i projekciju jednog od najiščekivanijeg filmova sezone u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall), nisu propustile niti Andrea Andrassy, Kristina Krepela, Josipa Pavičić, Borna Kotromanić, Karmela Vukov Colić te mnoge druge dame. Sve su posjetiteljice uživale u osvježavajućem piću dobrodošlice, a svaka je dobila brojne poklone, za koje su se pobrinuli Nivea, Mentos, Nescafé te magazin Miss 7. Catering Muring, pobrinuo se za tortu iznenađenja i macaronse, a Ferrero Rocher je u novogodišnjem stilu postavio slatki bor.

Triler ‘One su bombe (Bombshell)’, s prigodno hrabrim i odlučnim ženama u glavnim ulogama, zasnovan je na stvarnom skandalu, prikazuje tri žene američke televizije Fox News kako se pripremaju za borbu protiv seksualnog uznemiravanja. Slavne holivudske glumice, dobitnice Oscara® Nicole Kidman i Charlize Theron i za Oscara® nominirana Margot Robbie nose priču o ženama koje su srušile moćnog zlostavljača.

Radnja prati novinarku Gretchen Carlson (Kidman), koja se sprema pokrenuti sudski proces protiv Rogera Ailesa (John Lithgow), glavnog čovjeka televizije Fox News, kojeg je nedavno Russell Crowe tumačio u mini-seriji ‘Najjači glas’. U isto vrijeme, mlada producentica Kayla Pospisil (Robbie), dobije posao u ovoj TV kući i ubrzo na vlastitoj koži otkriva osobnu i profesionalnu cijenu napredovanja, kad joj Ailes u šifriranoj poruci kaže da mora dokazati „lojalnost“ ako želi uspjeti u poslu. Ailes je, naime, godinama bez posljedica seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. ‘One su bombe’ daje detaljniji prikaz cijele te morbidne istinite priče i kako je Ailes na kraju pao. Podnio je ostavku 2016. godine, nakon što je bio na poziciji direktora FOX-a gotovo 20 godina. Odlučnost i hrabrost zena, definitivno su značajke  koje obilježavaju ovaj film koji ne smijete propustiti.

 Film ‘One su bombe’ u distribuciji Blitza od danas možete pogledati u svim CineStar kinima, a svoju kino ulaznicu kupite na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online: https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/one-su-bombe/6778

PR365

Fotografija: Bojan Zibar