Doris Pinčić Rogoznica isprobala novi Huawei Watch GT 2 kroz adrenalinsku vožnju s Jurajem Šebaljem

Naša poznata televizijska voditeljica i glumica izmjerila koliko joj stresa izaziva adrenalinska vožnja s Jurajem Šebaljem

Zagreb, 5. studenog 2019. – Huawei je jučer u Zagrebu predstavio četiri nova uređaja za posljednji kvartal 2019. godine. Okupljeni su imali prilike isprobati dva nova pametna telefona – Huawei P30 Pro u Mystic Blue izdanju i Nova 5T, TWS slušalice Freebuds 3 te Watch GT 2 pametni sat čiju su izdržljivu bateriju i napredne mogućnosti pohvalili brojni recenzenti.

Predstavljanju novih uređaja nazočili su i naš proslavljeni rally vozač Juraj Šebalj, poznata televizijska voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica te popularni gamer Malajski Tapir. Sve su ih se posebno dojmile mogućnosti novog Watch GT 2 pametnog sata koji donosi brojne novitete, a jedan od njih su isprobali na trkaćoj stazi. Naime, Juraj Šebalj okupljene uzvanike počastio je adrenalinskom vožnjom, dok su istovremeno mjerili koliku im razinu stresa izaziva ovakva avantura.

Među Jurajevim suvozačima našla se i Doris, koja ističe važnost praćenja zdravstvenih pokazatelja na svom novom satu.

„Huaweijeve uređaje koristim već neko vrijeme, a novi sat me oduševio svojim naprednim karakteristikama i izdržljivom baterijom koja mi omogućuje do dva tjedna neprekidnog korištenja. Watch GT 2 mi omogućuje da pratim svoje zdravlje bolje no ikad prije, a u današnje doba mjerenje razine stresa i savjeti za njegovo snižavanje itekako su korisni svim korisnicima“, izjavila je Doris Pinčić Rogoznica.

Proslavljeni rally vozač zabavio je svoje suvozače vrhunskim adrenalinskim užitkom, a odnedavno je ponosni korisnik vrhunskih Huaweijevih gadgeta.

„Uživao sam iskušavajući napredne funkcije pametnog sata Huawei Watch GT 2, a nadam se da će mi moji suvozači oprostiti na pretrpljenom stresu. Huaweijeve uređaje koristim odnedavno, a privukli su me vrhunskom kvalitetom izrade i izdržljivošću. Huawei kao brend sve više napreduje, a siguran sam kako će ovi novi uređaji ubrzo steći brojne fanove“, istaknuo je Juraj Šebalj.

Huawei P30 Pro hrvatskim je korisnicima već dobro poznati pametni telefon, a odsad dolazi i u novom Mystic Blue izdanju koje kombinira mat i glatko staklo na stražnjem pokrovu. Riječ je o najboljem pametnom telefonu za 2019. – 2020. godinu po EISA-i, udruženju koje obuhvaća 55 najcjenjenijih časopisa potrošačke elektronike u svijetu. S druge strane, Nova 5T donosi četverostruku stražnju kameru, vrhunske performanse, upečatljiv dizajn i impresivni ekran.

Freebuds 3 TWS slušalice predstavljene su tijekom ovogodišnjeg IFA sajma u Berlinu, a riječ je o vrhunskim bežičnim slušalicama s brojnim vrhunskim karakteristikama poput vodootpornosti, kontrole dodirom i blokiranja pozadinske buke. Slušalice dolaze s Kirin A1 čipsetom koji im omogućuje izrazito lako povezivanje s Huawei pametnim telefonima i vrhunsku autonomiju baterije, a isti se čip nalazi i u novom pametnom satu – Watch GT 2.

404