Dezinfekcija nikad nije bila toliko važna- upoznajte domaći proizvod INFINITY!

Gdje god se okrenete, sredstva za dezinfekciju! Različitih veličina pakiranja, različitih proizvođača! No, kad ih isprobate vrlo brzo se uvjerite kako većina oštećuje površine koje tretirate, isušuje ruke, izaziva različite reakcije na koži!

Domaći proizvođači su oprezni prilikom proizvodnje najtraženijih proizvoda današnjice, bez kojih u vrijeme pandemije ne možemo funkcionirati. Jedan od takvih je i domaći brend INFINITY koji u svojem sastavu ima čak 70% alkohola, te time udovoljava postavljenim kriterijima od strane HZJZ-a za prevenciju širenja virusa i bakterija. Ono što ga razlikuje od sličnih proizvoda na tržištu je činjenica kako  sadrži glicerin i aloe veru te ne isušuje ruke za razliku od uobičajenih sredstava. Nježno je i hidratantno već u prvom nanošenju te pruža dugotrajnu zaštitu, a ova učinkovito stvorena formula ubija više od 99,9% virusa i bakterija.

U ponudi su dva proizvoda (u različitim pakiranjima):

  • ANTISEPTIK ZA RUKE u svom sastavu ima 70%alkohol, glicerin i Aloa veru koja njeguje ruke. Dolazi u pakiranjima  0,5l s raspršivačem 39,99kn, 1l – 49,99kn, 5l – 199kn (pdv 13% uračunat)
  • SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU POVRŠINA učinkovito dezinficira sve tretirane površine poput radnih stolova, kuhinjskih elemenata, sanitarija, tepiha, igračaka, telefona, računala, daljinskih upravljača, kvaka, stolica, unutrašnjost automobila. Nije potrebno ispirati. Sadrži 70 mililitara etanola na 100 mililitara pripravka.  Dolazi u pakiranju od 0,5l s raspršivačem-29,99kn, 1l-45,99kn, 5l – 179kn (pdv 13% uračunat).

NAPOMENA ZA TVRTKE-  INFINITY program možete naručiti i u drugačijem pakiranju od 0,5L , 1L i 5L sa i bez raspršivača.

Kako biste bili u potpunosti sigurni dok svladavate svakodnevne obaveze uz sve INFINITY proizvode možete kupiti i potrebne zaštitne ‘detalje’ za 2020-godinu! Troslojnu zaštitnu maskicu- pak 50 kom, zaštitnu maskicu FFP2- pak 10 kom i vinil zaštitne rukavice- pak 100 kom!

Alma Premerl Zoko