ALPINA je lansirala novu kolekciju modne obuće PETER KOZINA

Nova jesensko –zimska kolekcija spoj je tradicije i suvremenih modnih trendova

Alpina obuća u kolekciji za nadolazeću jesen/zimu 2019./20. predstavlja cijeli niz novih, osvježenih modela muške i ženske obuće, nove materijale, uzorke i boje. Najveća novost je potpuno nova kolekcija najstarije slovenske robne marke obuće Peter Kozina, a koja je od prošle godine  uz brend Peko sastavni dio Alpina brenda.

Strast, iskustvo, predanost i kvaliteta prepoznatljive su karakteristike u proizvodnji Alpina obuće, te su kao takve implementirane u oblikovanje i stvaranje Peter Kozina obuće, čija je jesensko-zimska kolekcija po prvi puta napravljena u Alpininoj tvornici u slovenskom gradiću Žiri.

Riječ je modnoj obući koja je u slovenskoj tvornici Alpina ponovno zaživila u novom ruhu i s novim modelima kod kojih su granice dizajna usklađene s globalnim modnim trendovima.

Peter Kozina modeli izvrstan su spoj tradicije i suvremenih urbanih trendova, napravljeni su od prirodnih materijala najviše kvalitete, a odlikuju ih atraktivni uzorci i moderan izgled. Obnovljeni izgled ove modne obuće pritom je zadržao ono najbitnije – udobnost i funkcionalnost.

Kolekcija je ime dobila po vizionaru i lideru u industriji obuće, Peteru Kozini, koji je prije punih 117 godina osnovao obuću Peko čime je objedinio ljubav prema dobroj i kvalitetnoj cipeli sa svojim poslovnim ambicijama. 

Modna obuća Peter Kozina dostupna je u svim Alpina trgovinama i na webshopu www.alpinashop.hr

Anita Merkl Bognar