TORBICE ZA SVE KLASIČARKE KOJE VOLE BITI PRIMJEĆENE

Liu Jo klasične torbice u proljetnim bojama

Ako ste jedna od onih žena koje vole klasične modne kombinacije, a one se uglavnom sastoje od neutralnih boja i minimalističkih krojeva, pažljivo birajte modne detalje koji će razbiti monotoniju i podići vašu odjevnu kombinaciju.

Kako biste “razbili” klasičnu kombinaciju i bili primjećeni, dovoljno je odabrati kvalitetnu torbu. Luksuzna Liu Jo torba će svojim detaljima napraviti odmak od uobičajenog i zaokružiti vaš outfit.

Proljetna kolekcija predstavlja Liu Jo torbu s uzorkom zmije i detaljima u plavoj boji za fantastičan odmak od monokromatike, a istovremeno je zadržala notu glamura.

Za žene koje vole klasiku, ali istovremeno eksperimentiraju s uzorcima, osmišljena je linija Liu Jo klasičnih torbi, ali u proljetnoj baby pink i plavoj boji. Takve torbe možete uskladiti čak i s leopard uzorkom te pritom zadržati sofisticiran modni izričaj.

Klasična Liu Jo torbica u baby pink i plavoj boji dizajnirana je u dva različita modela, jedan će odlično pristajati za poslovne sastanke, dok drugi model možete kombinirati za večernje izlaske.

Proljetnu kolekciju najaktualnijih torbica pronađite u Liu Jo poslovnicama ili na www.fashionandfriends.hr!

PR: Conor