Savršen osmijeh uz jednostavno i brzo rješenje iz prirode

            Blistavi osmijeh, koji otkriva prekrasne i njegovane zube, možemo dobiti uz pomoć dragocjenih prirodnih sastojaka koji se već tradicionalno koriste za održavanje oralne higijene i zaštitu usne šupljine. Inspiriran upravo prirodom, a nastavljajući s inovativnim rješenjima,  Signal je na tržište izbacio zubne paste čiji osnovni sastojci pružaju zaštitu cijeloj obitelji tijekom dana. Signal Long Active Nature Elements sadrže nježnu formulu, koja kombinira prirodna ulja s mineralima cinka, poznatog po svojoj nježnoj, ali i djelotvornoj antibakterijskoj zaštiti i štite zube cijeli dan. Između jutarnjih i večernjih četkanja.

            Potpuno nova pasta iz linije Signal, Long Active Charcoal White & Detox, u svom sastavu sadrži ugljen, koji je poznat po svojim svojstvima čišćenja. Zahvaljujući ovoj novoj pasti, uklanjanje mrlja i vraćanje prirodne bjeline zubi uz njegu i nježni osjećaj svježine, nikad nije bilo dostupnije. Aktivni sastojci ugljena uklanjaju nečistoće, a njegovo djelovanje je izrazito bitno za antibakterijski učinak i pomoć pri sprečavanju upalnih procesa u usnoj šupljini. U Signal Long Active Nature Elements liniji zubnih pasti nalaze se i drugi prirodni sastojci, koji pomažu u održavanju svakodnevne higijene zubi. Među njima su Signal Long Active Sensitive Clove pasta za zube, koja je obogaćena uljem klinčića i borovnice, a smiruje osjetljive zube. Ljekovita svojstva klinčića kriju se upravo u njegovom antibakterijskom djelovanju što je posebno važno za očuvanje svježeg daha. Tu je i Signal Long Active Coco White pasta za zube koja, obogaćena ekstraktom kokosa, pomaže vratiti prirodnu bjelinu zubi. Bogat vrijednim mineralima, kokos pruža cjelodnevnu zaštitu i štiti  zubnu caklinu. Signal Long Active Herbal Gum Care pasta za zube, zahvaljujući ulju kadulje i timijana, štiti desni te pomaže u sprječavanju nadražaja i upale. Kadulja je poznata po svojim protuupalnim svojstvima, dok timijan zahvaljujući antiseptičkom svojstvima štiti od bakterija i pruža zaštitu od upale sluznice.

            Zdravlje zubi i usne šupljine svakodnevna je briga cijele obitelji, a Signal Long Active Nature Elements paste za zube pružaju zaštitu tijekom cijelog dana i zahvaljujući prirodnim svojstvima imaju blagotvorni i nježni učinak na zdravlje zubi i usne šupljine.

RED