Larie: glamurozna ženstvenost koja skriva snažnu poruku

 Dugoočekivana kolekcija poznate dizajnerice Marine Matić ponovno je oduševila hrvatsku javnost dokazujući kako uz neosporivu kreativnost od nje uvijek možemo ostati pozitivno iznenađeni. Ovoga puta, uz predivne trendseterske komade koje će svaka IT djevojka odmah poželjeti imati u ormaru, Marina je putem kampanje prenijela i važnu posvetu svim ženama koje žive ubrzanim životom.

  „Prije sedam mjeseci sam postala ponosna mama i od tog trenutka se sve nekako vrti oko djeteta i kućanskih obveza. Samim time ova kolekcija je svojevrsna posveta svim ženama koje žive dinamičnim tempom. Koje se moraju brinuti o djeci, voditi kućanstvo, kuhati, čistiti, biti podrška svom partneru ili suprugu, održavati prijateljstva, karijeru i negdje pronaći i dovoljno energije za vježbanje i brigu o sebi.“ – objašnjava Marina ističući kako snažniji, ženski spol može ostvariti sve što poželi.

 U prvoj dizajnerskoj kolekciji koja na ekskluzivan način predstavlja potporu svim suvremenim ženama, prevladavaju prave ljetne boje: bijela, srebrna, lila i bež. Nova Larie linija odiše prepoznatljivom romantičnom energijom i zasigurno će ponovno ući u srca svim ljubiteljica mode koje se ne boje istovremeno biti elegantne uz notu pariškog chica, ali i ženstvene uz dozu blagog seksepila.

 Marina još jednom dokazuje kako zasluženo nosi titulu jedne od najpoznatijih domaćih dizajnerica. Nova kolekcija nije rezervirana samo za modne poznavaoce, već za svaku suvremenu ženu kojoj u današnjem ubrzanom tempu treba efikasan i unikatan komad u kojem jednostavno može zablistati. Tradicionalno, svakom odjevnom predmetu posvetila je beskonačnu pažnju radeći na njemu do samog savršenstva, stvarajući prava umjetnička djela. Stoga nas ne čudi kako kolekcijom, uz detaljan ručni rad, ponovo prevladavaju najfiniji materijali poput muslina, satena, nezaobilazne čipke i caddy-a.Svaka haljina i odijelo odišu neponovljivom jedinstvenošću što pokazuju originalni ukrasi, metri traka, resica i volana koji daju notu originalnosti omogućujući vam da u bilo kojoj situaciji ne prođete nezamijećeno.
 Motivirana majčinstvom, za snimanje nove Larie kampanje, Marina je kao glavnu lokaciju odabrala upravo svoj dom. Lijepa dizajnerica ponovno je zablistala u ulozi modela, a zanimljivo je kako su slike s novim članom obitelji nastale spontano prenoseći jednu originalnu modnu priču u koju je dizajnerica ponovno utkala svoju dušu i srce. Prije samo nekoliko godina, skromnoj Marini je jedina želja bila da Larie bude sinonim za jedinstveno i drugačije. Za mladu majku kojoj inspiracije definitivno nikada ne nedostaje, možemo reći kako je uspješno ostvarila svoje snove i kako svakom novom kolekcijom pomiče granice, ne samo domaćih, već i svjetskih trendova.

  PR: Suzy Josipović Redžepagić

Fotografija: Karmen Poznić