Završetak sezone SAMO KAOS večeri uz nastup Fox-a i najboljih artista zagrebačke trap scene

Trap partyji već dulje vrijeme bilježe stalni rast publike a klupska završnica za ovu sezonu održava se ove subote,  1. lipnja, u Močvari na SAMO KAOS programu. Kao posebni gost nastupit će jedan od najpoznatijih i najrelevantnijih trap izvođača u regiji – Fox, među publikom poznat i kao “Trap Guru Trap Boss”. U svojoj kolekciji ima mnogo pjesama s višemilijunskim pregledima, one starije postale su klasici žanra, a nove ne silaze s ljestvica trendinga.

Njegova suradnja s Kuku$-om na mega hitu “Oće K***c” trenutno broji preko devet milijuna YouTube pregleda (najviše od svih hrvatskih hip-hop pjesama ikad). Zajedno s kolegama iz Bassivity-ja nedavno je održao koncert u Beogradu pred skoro šest tisuća ljudi. U posebnom koncertnom live setu samo za ovaj event izvest će presjek singlova od prvog albuma do danas.

Osim Fox-a, na bini se priključuju Buntai, bend koja privlači sve više pozornosti na sceni te su upravo izbacili dugo očekivani album “Godina Zmije”. Također, nastupaju izvođači koji prate ovaj program od samih početaka; Zimski te 30Zona čiji su zadnji singlovi “Shin” i “Galaš” izašli za gore spomenuti Bassivity Digital, najveći hip-hop/trap label na ovim prostorima.

Svi najavljeni izvođači uvršteni su u line-up ovogodišnjih velikih festivala kao što su “Exit” i “Sea Star”. Jedan od razloga uspješnosti trap partyja je taj što okuplja fanove raznih žanrova od hip-hopa do punka i stvara posebno iskustvo i atmosferu za svakog. SAMO KAOS program kroz svoju drugu sezonu okupio je neka od najvećih imena scene i otvorio put za nove perspektivne izvođače.

Karte za ovu festivalsku postavu dostupne su na ulazu kluba Močvara u subotu 1 lipnja po cijeni od 40 kn.

Više informacija pronađite na eventu i na SAMO KAOS Facebook stanici.

PR