ŠTO NOSE MODERNI OČEVI?

SPRINGFIELD SLAVI DAN OČEVA

Ponekad je teško reći izgledaju li očevi bolje u svakodnevnom outfitu za posao ili vikendom kada su u svom casual izdanju. Zanimljivo je vidjeti koliko odabir odjeće mijenja njihov izgled.

Dječacima su njihovi očevi uzor u svemu pa tako i u modnim kombinacijama. Baš poput mama, moderni očevi vole se poigrati matchy-matchy kombinacijama za sebe i svoje male prinčeve i princeze. U kolekciji namijenjenoj očevima osobito se ističu T-shirt majice jarkih boja i zanimljivih printeva i razigrane košulje s cvjetnim motivima.

Stoga, ove godine Springfield želi naglasiti važnost Dana očeva uz posebnu kolekciju koja je namijenjena samo njima – jer to zaista zaslužuju. Posjetite Springfield store i odaberite odjeću koja će najbolje odgovarati vašoj očinskoj ulozi – od ozbiljnog tate koji ide u školu na roditeljski sastanak, do zabavnog tate koji sa svojim klincima igra nogomet ili ide u zabavni park.

O SPRINGFIELDU
Lanac trgovina Springfield ima 850 prodajnih mjesto u više od 70 zemalja diljem svijeta te pripada grupaciji Tandem, vodećoj kompaniji u fashion industriji s komercijalnom mrežom više od 2.000 prodajnih mjesta koja svoje proizvode distribuira u čak 90 zemalja kroz pet glavnih brendova: Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret te outlet brend Fifty.

www.myspringfield.com |   www.facebook.com/Springfield |

www.pinterest.com/springfieldmw | http://instagram.com/springfieldmw |  www.youtube.com/canalspf

PR: Conor