NAGRADNI FOND PREMAŠUJE MILIJUN DOLARA, MOGU SUDJELOVATI I BORCI IZ HRVATSKE!

HELL ENERGY u 2024. stvara prekretnicu u svijetu boksa i organizira jedinstveno međunarodno boksačko natjecanje HELL Boxing Kings, s ukupnim nagradnim fondom većim od 1.000.000 dolara! Mečevi će se prenositi na YouTube kanalu HELL Boxing Kings i društvenim mrežama. Polufinala i finala će se prenositi uživo.

Ovo međunarodno boksačko natjecanju iznjedrit će najbolje i najtalentiranije sportaše iz 10 zemalja, koji će se natjecati u četirima težinskim kategorijama za titulu prvaka HELL Boxing Kingsa. Pobjednici svake pojedine težinske kategorije osvojit će po 100.000 dolara zajedno s ponudom za profesionalni ugovor od HELL ENERGY Promotiona. A u ring u kojem mogu osvojiti fantastične novčane nagrade mogu ući svi, ne samo registrirani sportaši. Ovo natjecanje otvara vrata profesionalnom boksačkom svijetu svim onim boksačima i borcima koji posjeduju vještine, ali ih još nisu imali priliku dokazati.

Prijave su otvorene od 1. veljače do 15. ožujka 2024., na web stranici www.hellboxingkings.com,  a  prijavitelji moraju biti stariji od 18 godina.

I to nije sve! I slavne osobe se uključuju u akciju!

Tijekom prijenosa uživo, i slavne osobe će ući u ring u tri težinske kategorije. Zvijezde iz zemalja sudionica također će se natjecati za glavnu nagradu od 100.000 USD i slavu koju im može donijeti HELL Boxing Kings naslov.

Za međunarodno boksačko natjecanje HELL Boxing Kings 2024., prijave su otvorene za državljane sljedećih zemalja: Mađarska, Slovačka, Češka Republika, Hrvatska, Srbija, Bosna, Rumunjska, Grčka, Bugarska i Azerbajdžan.

Početkom ožujka, kandidati će moći pokazati svoje vještine na casting događajima koji će se održati u njihovim zemljama. Odabrani sudionici će se suočiti u eliminacijskim susretima u lipnju, a u studenom će imati priliku dokazati svoje sposobnosti u polufinalima koji će se emitirati uživo. Finale će se održati u Mađarskoj u prosincu 2024. godine, uz sudjelovanje zvijezda i glavnog „kuma” HELL Boxing Kings natjecanja, deveterostrukog svjetskog prvaka Roya Jonesa Jr.-a.

Aleksandra Pernar