Prvo brijanje – važan trenutak svakog mladića koji sada dobiva novu dimenziju

Iako se radi „samo“ o prvim dlačicama na licu, prvo brijanje dečkima je jako važno – kao neki oblik rituala, kao prvi znak odrastanja, kao velika poveznica s očevima ili starijim generacijama u obitelji. Koju britvicu odabrati? Kako pripremiti kožu? Koristiti li pjenu ili samo vodu prilikom brijanja? Sve su ovo pitanja koja su si tinejdžeri i mladi postavljali prije tog važnog trenutka stajanja ispred ogledala i prvog poteza britvicom.

Osluškujući ta ista pitanja i potrebe mladih, Philips je stvorio uređaj s kojim se lako prelazi „prvi level brijanja“. OneBlade First Shave prvi je i pravi izbor za prvo brijanje! Revolucionarna OneBlade oštrica sa 100 pokreta u sekundi, dvostrana oštrica za brijanje u bilo kojem smjeru i dugotrajna baterija za 30 minuta kontinuiranog brijanja tek su dio najnovije inovacije koja će dečkima potpuno promijeniti viziju prvog brijanja, a koja je i službeno stigla u Hrvatsku! Inovativni prvi brijači aparat svakog dječaka, momka i mladog muškarca dostupan je ekskluzivno u dm poslovnicama.

Male posjekotine, iritacije, flasteri i korištenje vate mogu ostati u sjećanju naših roditelja, jer First Shave ima oštricu za osjetljivu kožu s mikro-staklenim kuglicama za manje iritacije na koži. Baš zbog toga, nisu potrebni ni pjena za brijanje ni voda no može se koristiti ispod tuša, jer ovaj je mali „gadget“ za mlade vodootporan i lako periv pod mlazom vode. Oštrice su dizajnirane za dugu upotrebu i potrebno ih je zamijeniti tek svaka 4 mjeseca, a uz premaz za bolje klizenje, zaštitnu ploču na vrhu rezača i zaobljene vrhove koji štite kožu od posjekotina tijekom brijanja, ugodno prvo (pa drugo, treće i deseto) brijanje je zagarantirano…čak i za kožu tinejdžera sklonu bubuljicama.

Brijanje je po definiciji muški ritual. Za mnoge muškarce to je svakodnevna navika, korak ka dobrom samopouzdanju i način da muškarac iskaže svoj stil i fizički izgled. Na mladima svijet ostaje, a za to im svakako treba samopouzdanja i motivacije. Ako su jednostavno brijanje i lako kreiranje svog stila dobar korak ka tome, nemamo se zbog čega brinuti.

RED