Zlatna beauty groznica – Tretmani ljepote s Midinim dodirom

Najdekadentniji beauty trend sa zlatom stigao je i u najglamuroznije toplice u Sloveniji – Rimske terme!

Zlato potiče stanični rast bazalnog (najdubljeg) sloja kože, regenerira i pruža učinak zatezanja izbacivanjem toksina iz kože. Usporava gubitak kolagena i sprječava opuštanje kože. Svijet ljepote godinama bruji o blagotvornim učincima zlata na koži, a u njima je, navodno, uživala i egipatska kraljica Kleopatra.

Ovaj saveznik u sprečavanju preranog starenja kože pomaže i kod oštećenja izazvanih suncem smanjujući razinu melanina u koži i održavajući ju toniranom i vlažnom. Djeluje antibakterijski i protuupalno i može povećati elastičnost aktiviranjem bazalnih stanica kože, čime se smanjuju mrlje, bore i fine linije.

Koža zlatnog sjaja

U Wellness centru Amalija Rimskih terma, hedonističke oaze udaljene samo sat vremena od Zagreba, isprobajte De lux zlatnu njegu licu idealnu za oporavak dehidrirane i umorne kože. Tretman uključuje nanošenje ampule s česticama čistog zlata, masažu lica i dekoltea lifting eliksirom i zlatnim listićima, a završava kremom sa zlatnim listićima.

Za one koji obožavaju masaže tu su Zlatna Rimljanka, masaža tijela i lica šipkovim uljem s česticama čistog zlata, a luksuzno iskustvo obećava i Zlatno maženje – masaža tijela i lica šipkovim uljem s česticama čistog zlata i De lux zlatna njega lica.

Ultimativna termalna oaza

Nakon tretmana, vrijeme je za uživanje u blagodatima ljekovite termalne vode. Vanjski panoramski bazen i tri masažna bazena s vodenim sjedalima i vodenim ležajevima i unutarnji bazeni osmišljeni su po uzoru na rimska kupališta. Za dodatno opuštanje tu su zemlja sauna Varinia, slana soba i aromaterapija. Svakako isprobajte neku od termalnih kupki poput Kleopatrine kupke s aromom meda i mlijeka koju će dodatno zasladiti komad fine torte i čaša pjenušca.

Ljubitelji aktivnosti na otvorenom ovdje će uživati. Otkrijte prekrasnu prirodu, prošećite i obnovite unutarnju energiju na jednoj od 14 energetskih točaka koje se nalaze u parku koji okružuje terme.

Lollipop