UZ KLORANE I KOSA JE SPREMNA ZA LJETO!

Naša kosa mijenja se kroz godišnja doba, a njezina njega tijekom ljetnih mjeseci zahtjeva posebnu pažnju. Jako sunce, UV zračenje, slana ili klorirana voda, znoj, zaštitne kreme i pijesak utječu na našu kosu te je često ostavljaju suhom i teškom. Kako bi kosa bila njegovana i za vrijeme godišnjeg odmora tu su Klorane šamponi za razne tipove kose obogaćeni voćnim notama te egzotičnim uljima.

  ŠAMPON S PULPOM CITRUSA 

Ovaj šampon zadovoljava potrebe svih tipova kose od normalne do masne   zahvaljujući glavnom sastojku Citrusu čija se vrsta uzgaja na Korzici. Zagađenje zraka, tvrda voda i nakupljeni talog na kosi uzrokuju da normalna kosa postaje otežana i devitalizirana. Ovaj šampon uklanja zaostali talog s kose i vlasišta, neutralizira tvrdu vodu i tonizira vlasi. Idealan je za normalnu kosu koja lako postaje otežana te je prikladan za čestu uporabu. 

ŠAMPON S MANGOM 

Klorane Mango je hranjivi šampon koji nježno čisti, njeguje i vraća trajnu hidrataciju suhe kose. Njegov glavni sastojak je maslac od manga koji je bogat masnim kiselinama i ima jaka nutritivna svojstva. Može dubinski hidratizirati i hraniti vlakna vlasi, pomoći vratiti kosi elastičnost, mekoću i sjaj te zaštititi od lomljenja. Kosa postaje mekana, svilenkasta i puna sjaja. Pogodno za suhu, oštećenu i lomljivu kosu. Štiti kosu od vanjskih utjecaja, istovremeno je hrani i obnavlja.

ŠAMPON S TAMANU I MONOI ULJEM  

Ovaj mirišljavi šampon obogaćen je senzacionalnim tahićanskim uljima te obnavlja kosu izloženu suncu (sve tipove), hidrira i štiti od vanjskih utjecaja. 

Šampon Tamanu i Monoi temeljito čisti sve tipove kose i vlasišta, obnavlja kosu nakon boravka u slanoj ili kloriranoj vodi, daje kosi izgubljeni sjaj i mekoću te intenzivno hidrira. Kosa dobiva dvostruku zaštitu – iznutra i izvana, a pritom se i dubinski hrani te obnavlja.

Za ljetne večeri kada češće izlazimo nego inače dobro je imati sa sobom i suhi šampon koji brzo rješava problem neoprane kose. Klorane suhi šamponi iznimno su jednostavni i praktični za korištenje, a preporučuju se za sve tipove kose bila ona tanka, slaba, obojena, masna ili normalna. 

SUHI ŠAMPON SA ZOBENIM MLIJEKOM

Ovaj suhi šampon sa patentiranom formulom prikladan je za sve tipove kose. Formuliran je sa zaštitnim zobenim mlijekom, što ga čini prikladnim i za najosjetljivija vlasišta. Kukuruzni i rižin škrob pružaju snažno čišćenje, prirodne apsorbirajuće mikrosfere uklanjaju nešištoće, masnoću i mirise.

SUHI ŠAMPON S KORPIVOM

Klorane suhi šampon s koprivom idealan je za masnu kosu jer pomaže u uklanjanju viška sebuma i pročišćava vlasište. Kosa ostaje lagana, meka i lepršava u samo dvije minute. Suhi šampon čisti kosu bez vode te povećava razmak između pranja. Kombinacija koprive, Urtica dioica L., koja ima sebo-regulirajuće djelovanje pa pomaže u kontroli zamašćivanja kose i upijajućih prašaka koji adsorbiraju masnoće.

Posvećenost prirodi i ljudima 

Filozofija Laboratorija KLORANE oduvijek počiva na istraživanju i iskorištavanju snage biljaka, ali i na očuvanju biljnog nasljedstva. Pa tako već više od 25 godina uz Laboratorije KLORANE djeluje i KLORANE botanička fondacija, koja njeguje strast za botanikom
i posvećena je zaštiti biljne baštine diljem svijeta.

Kontrolirani proizvodni ciklus

Povjerenje potrošača je ključno te je temeljeno na jamstvu da su svi KLORANE proizvodi sigurni. Zato već više od 50 godina stavljaju naglasak na procjenu sigurnosti svojih proizvoda. 

Eko odgovoran brend

ECOCERT je prepoznao izvrsnost Laboratorija KLORANE za doprinos izazovu održivog razvoja. Uzimajući u obzir zapažanja koja su napravljena tijekom evaluacije temeljene na načelima ISO standarda 26000 i mišljenja Etičkog povjerenstva, ECOCERT Environment dodijelio je Laboratorijima KLORANE oznaku ECOCERT 26000 (oznaka izvrsnosti).

KIND