Geberitov adut – trajnost

Geberit sada jamči 50 godina dostupnosti rezervnih dijelova za sve zamjenjive mehaničke dijelove ugradbenog vodokotlića, uključujući dijelove tipke za aktiviranje ispiranja.

Geberit je produljio dosadašnju dostupnost rezervnih dijelova od 25 godina za sve zamjenjive mehaničke dijelove ugradbenog vodokotlića na 50 godina. „Jedan smo od rijetkih europskih proizvođača sanitarnih proizvoda koji više od pedeset godina sam proizvodi sve dijelove ugradbenog vodokotlića“, naglašava Thomas Kiffmeyer, voditelj proizvodne linije instalacijskih sustava u Geberitu. „Zato mirne savjesti možemo jamčiti dostupnost rezervnih dijelova. Naši stariji modeli vodokotlića mogu se lako nadograditi, a njihove pojedinačne dijelove jednostavno je popraviti ili zamijeniti.”

Pola stoljeća inovacija
50 godina dostupnosti rezervnih dijelova veliko je obećanje. Iza njega stoji odgovarajuća zaliha modela vodokotlića i komponenti iz posljednjih pola stoljeća te, iznad svega, stručno znanje.
To se može pronaći, između ostalog, u konzultantskom centru Geberit u Pfullendorfu u Njemačkoj. Ovdje radi 14 ljudi – vodoinstalateri, sanitarni inženjeri i stručnjaci za zaštitu od požara, koji rimaju 50 do 80 poziva. Po danu, po osobi. Osim toga, tu su i upiti putem e-maila i chata – o raznim nedoumicama i tehničkim pitanjima, što čini do 1000 upita dnevno. To je najveće Geberitovo savjetovalište za sanitarne stručnjake.

Jürgen Greiner, glavni sanitarni inženjer, savjetuje kupce od 2010. „Postoje modeli, kao što je UP 130, koje poznajem u dušu, uključujući i brojeve artikala”, kaže sa smiješkom. Opremljen slušalicama, on zajedno sa svojim kupcima traži rješenja za određeni problem izravno na modelu vodokotlića u izložbenom prostoru. Jer, „Ponekad je objašnjenje lakše ako radnje provodite u isto vrijeme kad i kupac.”

„To je kvaliteta.”

Otprilike polovica svih upita odnosi se na starije vodokotliće, modele iz posljednjih 60 godina. „Zadovoljstvo je vidjeti da su naši proizvodi tako dugo u upotrebi”, kaže Jürgen Greiner, „To je kvaliteta.“

Geberit WC sustavi za ispiranje dizajnirani su za desetljeća korištenja. Dugovječnost proizvoda nije samo značajka kvalitete, već i doprinos tvrtke održivom korištenju prirodnih resursa. Ako je vodokotlić jednostavan za održavanje, on ostaje duže u uporabi. To nije samo plus za okoliš, već i za korisnike.

IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE