Bellabeat započinje ljeto spektakularnom intimnom večerom u ekskluzivnom Nobu restoranu u Malibuu

Početak ljeta na obali Malibua obilježio je prestižan event o kojemu se ovih dana naveliko priča po koluarima Los Angelesa. Bellabeat, vodeća tvrtka u svijetu ženskog wellnessa, obilježila je ljetnu sezonu intimnom Wellness Summer Power večerom u ekskluzivnom Nobuu, Malibu. Olivia Culpo, međunarodno poznata manekenka i glumica, i Isabel Alysa Vita, vlasnica poznatog branda za samotamnjenje Dolce Glow koji je poharao Hollywood, a ujedno i poslovna partnerica Miley Cyrus, bile su voditeljice ove večeri.

Strastvena zagovornica Bellabeatove misije, Isabel Alysa Vita podijelila je svoje oduševljenje: “Obožavam Bellabeat i sve za što se zalažu kao brand! Kao poduzetnici, supruzi i zaposlenoj mami, Bellabeatovi proizvodi postali su moje tajno oružje koji mi pomažu da balansiram svoj užurbani lifestyle na način da pritom ostanem zdrava, snažna i u svojoj top formi. Moja uhodana navika već dvije godine je svako jutro provjeriti Readiness Score u Bellabeat Wellness Coach aplikaciji, te cycle syncat svoje treninge, obroke, čak i sastanke prema fazama svog ciklusa. Divno je napokon vidjeti brend koji ne samo da prepoznaje da naša tijela funkcioniraju drugačije nego tijela muškaraca, nego prihvaća i promovira jedinstvenost našeg ženskog wellness putovanja. Bellabeat je doista predvodnik tailor-made wellness programa, a nama ženama je ovo zaista trebalo – brand koji se brine samo i isključivo o našem zdravlju!”

Olivia Culpo, koja također strastveno podržava brend već duže vrijeme, rekla je: “Rast wellness industrije je nevjerojatan! Ponosna sam što sam dio Bellabeatove priče te jako podržavam brendove poput Bellabeata koji osnažuju žene da prioritiziraju svoju dobrobit i zdravlje individualnim pristupom koji je namijenjen samo nama ženama. Vjerujem da je briga o sebi bitan dio održavanja dobrog fizičkog, ali i mentalnog zdravlja, i divim se Bellabeatovoj strasti i predanosti u tome da postane vodeći izbor za žene na njihovom putu brige o sebi.”

IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE