Afrodita Sun Care vas štiti do sunca i natrag

U Kozmetici Afrodita glasnici su zdrave i njegovane kože, stoga su ove godine pripremili nove proizvode za sunčanje koji će zasigurno postati neizostavni pratitelji naših ljetnih dana. Na prezentacijskom medijskom događanju suncu su namignuli kolekcijom SUN CARE koja pruža visoku UVA i UVB zaštitu kože, nudi brzo tamnjenje i intenzivnu obnavljajuću njegu nakon sunčanja. Događaj se odvijao u okrilju čarobnog vrta restorana Baltazar. A što, osim SUN CARE proizvoda, može bolje dodatno zaštititi od sunca od prirodne hladovine drveća?

Zvijezda događaja bio je novi proizvod SUN CARE Mlijeko s vrlo visokom zaštitom od sunca SPF 50+ koji sadrži učinkovitu kombinaciju UVA i UVB filtera nove generacije te ne opterećuje kožu pa je kao takav koristan za cijelu obitelj, i za djecu i one s vrlo osjetljivom kožom.

A kako nema Afroditinog ljeta bez NOVE Marmelade, predstavljene su dvije dosad neviđene Marmelade! To su Marmeladica za lice u gelu i Marmeladni gel za tijelo koji uz poboljšanu formulaciju omogućuje lakše razmazivanje, bez neugodnog masnog tapkanja.

Predstavljen je i inovativni SUN CARE EXPRESS TAN Sprej za samotamnjenje, koji s kompleksom za samotamnjenje 100 % prirodnog izvora, omogučuje brzo i jednostavno tamnjenje kože BEZ SUNČANJA.  

U opuštenoj ljetnoj atmosferi sa dahom Amalfi obale, sunca i putovanja, mnogobrojne uzvanike su oduševile inovacije SUN CARE. Svi oni zajamčili su da će uz izvrsne proizvode Kozmetike Afrodita bezbrižno uživati ​​u ljetu i imati lijepo preplanulu, ali dobro zaštićenu kožu. Među brojnim gostima su bili i Zvona Vucković, Suzy Josipović, Anja Alavanja, Edita Misirić, Antonella Malis, Iris Androšević Pinjuh, Maša Zibar te Vlaho Arbulić.

Kolekcija SUN CARE dostupna je u drogerijama i u ostalim prodajnim mjestima, u Afrodita shop & beauty centrima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center Trg Drage Iblera 10), kao i u online trgovini webshop@afroditacosmetics.com.

Ambrela

Fotografija: Rene Karaman