Bellabeat tim na prestižnom eventu Miley Cyrus

Dok već tjednima Miley Cyrus obara sve rekorde sa svojim novim singlom Flowers, pjevačica je u međuvremenu poduzela i jedan veliki poslovni korak postavši partnericom branda Dolce Glow, a tako i Isabel Vita-e, osnivačice Dolce Glow-a.

Osim sto već preko mjesec dana dominira Billboardovom ljestvicom, Miley je sinoć imala i službeno predstavljanje svoje limitirane Dolce Glow kolekcije istoimenog naziva njezinog najnovijeg albuma Endless Summer Vacation.Ekskluzivna privatna večera za svega 40tak najbližih uzvanika održala se u prestižnom restoranu Nobu u kalifornijskom Malibuu, a među uzvanicima A-liste kao sto su Olivia Culpo, Chrissy Teigen, Kris Jenner te svjetski poznati influenceri – pronašli smo i domaća lica i to iz hrvatske uspješne svjetske kompanije Bellabeat.

A što to povezuje Bellabeat, Miley Cyrus i Dolce Glow pitali smo Lejlu Sertovic, CMO Bellabeata.

Već dvije godine uspješno surađujemo s Isabel – osnivačicom Dolce Glow-a, a naša poslovna suradnja prerasla je iz influencinga u uspješno poslovno partnerstvo iz kojeg se već duže vrijeme generiraju I projektiraju mnogi uzbudljivi planovi. Nažalost, trenutno ne možemo previše otkriti o kakvim se to planovima radi, ali sigurni smo da će obje publike biti oduševljene onime što spremamo, kako Dolce Glow tako i Bellabeat publika.

Podsjetimo se, Bellabeat je 2021 godine s launchem svoje nove verzije wellness trackera Ivy osvojio celebrity publiku te ostvario uspješne suradnje s Kourtney Kardashian, Oliviom Culpo i Tammin Sursok a u božićnom paketu kao poklon stigao na adrese Kylie Jenner, Jennifer Aniston, Kim Kardashian i mnogih drugih.

Znači li prisustvo Bellabeat tima na ovako prestižnom eventu i nekakvu vrstu suradnje sa samom Miley Cyrus – po svemu sudeci, mogli bi saznati uskoro.

IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE