Energija New Yorka u bočici parfema

Mirisi Bond No. 9 godinama se nalaze na popisima najpoželjnijih.

Grad koji nikada ne spava. Prijestolnica svijeta. Vječna inspiracija. Destinacija iz snova. Sve to i mnogo više je čarobni New York. Velika jabuka desetljećima nadahnjuje glazbenike, filmaše, umjetnike i modni svijet, a isto se dogodilo i Laurice Rahme kada je 2003. osnovala parfemsku kuću Bond No. 9.

Naziv je nastao prema ulici u kojoj se nalazi središnjica brenda, 9 Bond Street, u luksuznoj četvrti NoHo. Brend sadrži opsežnu liniju luksuznih ženskih, muških i uniseks mirisa inspiriranih četvrtima New Yorka. Chinatown, Little Italy, New Haarlem, West Broadway, West Side i Wall Street su samo neki od dijelova grada čiji su mirisi upakirani u bočicu ove mirisne senzacije.

U osmišljavanju svakog mirisa Laurice Rahme vodi se isključivo osjećajem, a isto vrijedi i za bočicu parfema za čiji oblik kaže da je dizajnirana da izgleda kao osoba.

“Jednom kad imate osobu, možete je odijevati u različite kombinacije. Ista bočica, ista osoba, ali izgleda drugačije”, objasnila je.

Zahvaljujući kombinaciji mirisnih nota, parfemi Bond No. 9 godinama se nalaze na popisima najpoželjnijih koje objavljuju prestižni modni časopisi poput Voguea, a obožavaju ih i slavni.

Lollipop