Narukvice s posebnim značenjem – podsjetnik na samoodgovornost

GRAWE Hrvatska nagrađuje odgovorne osiguranike koji obave preventivni pregled

U sklopu cjelogodišnje kampanje 90/98, ulipnju GRAWE Hrvatska svakom osiguraniku za obavljeni preventivni pregled daje nagradu – narukvicu. Sama narukvica ima za cilj biti podsjetnik na samoodgovornost jer, kada se preventivni pregled obavlja redovito, postotak izlječenja raka dojke je 90%, a raka prostate 98%.

Narukvice sa simbolom oblaka, sunca, zvjezdice i mjeseca bit će dostupne u sedam gradova u Hrvatskoj; Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Šibeniku, Dubrovniku i Puli u odabranim poliklinikama.[MB1] [MB2] [SM3] 

I dalje svjedočimo nedovoljnom odazivu na preventivne preglede koji mogu značiti razliku između života i smrti. Razlozi su razni – ubrzani tempo svakodnevnog života, poslovne i privatne obaveze i stres. Zato smo pokrenuli kampanju 90/98 pod sloganom Kad si ti na svojoj strani i statistika je. Cilj nam je kontinuirano i kroz čitavu godinu podizati svijest građana o prevenciji zloćudnih bolesti za koje je šansa izlječenja, ako se otkrije u ranoj fazi, iznimno visoka”, izjavila je Sanja Gržetić, voditeljica Odjela za korporativne komunikacije i marketing GRAWE Hrvatska d.d.

Dodatan korak prema pokretanju promjene poduzelo je GRAWE Hrvatska razvijanjem mreže s više od 300 specijalističkih poliklinika i 23 bolnice diljem Hrvatske u kojima se uz ugovorenu policu GRAWE VITAL može jednostavno naručiti na preventivni pregled. Nakon obavljenog preventivnog pregleda narukvice se mogu pokloniti i dragim osobama kao poziv da i oni pokrenu promjenu u svom životu te preuzmu odgovornost za vlastito zdravlje i obave preventivni pregled na vrijeme.


Abeceda komunikacije