VELJAČA NA FOX MOVIES KANALU

Bilo da ste ljubitelj filmskih klasika ili novijih filmova, veljača vas neće iznevjeriti. Ako vam je već dosta zime i zamišljate se s osvježavajućim pićem na nekoj plaži, sigurno ćete uživati u novoj verziji Spasilačke službe na FOX Moviesu. Za romantičare tu je nezaobilazan klasik s Vivien Leigh i Clarkeom Gableom, obožavatelje glazbe čeka film o životu Eltona Johna, a ljubitelje trilera zapetljana priča s Kevinom Spaceyem.

Privedite osumnjičene (11. veljače, 21 sat)

Zadržan u sobi za ispitivanje, Verbal Kint (Kevin Spacey) pokušava objasniti policiji tko je tajanstveni vođa kriminala Keyser Soze. Inteligentni Soze je njega i suradnike uvukao u višemilijunsku pljačku koja je završila eksplozijom. Kintova nevjerojatna priča o gotovo nadnaravnoj sposobnosti gospodara zločina, inspektore nikako ne ostavlja ravnodušnima.

Prohujalo s vihorom (12. i 13. veljače, 20 sati)

Ljubavna povijesna drama redatelja Victora Fleminga osvojila je čak osam Oscara i jedan je od najkomercijalnijih filmova svih vremena. Radnja prati južnjačku ljepoticu Scarlett O’Haru (Vivien Leigh), razmaženu kći dobrostojećeg vlasnika plantaže pamuka. Scarlett je nesretno zaljubljena u Ashleyja Wilkesa (Leslie Howard) koji se ženi s Melanie te se iz osvete odluči udati za njezinog brata. Ostaje udovica nakon izbijanja Američkog građanskog rata no pojavljuje se novi zavodnik Rhett Butler (Clark Gable) s kojim stižu i nove nevolje. .

Rocketman (14. veljače, 21 sat)

Inspirativna priča o životu Eltona Johna, glazbenika koji je u svojoj karijeri osvojio Grammy, Brit Awards, Tony, Zlatni globus i Oscar. Glumi ga mladi talentirani glumac Taron Egerton u priča koja prati glazbenikov život još od vremena kada je prozvan čudom na Kraljevskoj glazbenoj akademiji do njegovog utjecajnog i trajnog glazbenog partnerstva s Berniejem Taupinom. “Rocketman” nije samo film s Eltonovim hitovima već i njegova autorizirana biografija budući da ga je producirao studio “Rocket Film”, koji je u glazbenikovom vlasništvu.

Spasilačka služba (26. veljače, 22 sata)

Jeste li spremni? Oni sigurno jesu. Predani spasilac Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) okupio je potpuno novu ekipu. Zajedno otkrivaju lokalnu kriminalnu zavjeru koja prijeti budućnosti Zaljeva. Jedna od najpoznatijih serija 90-ih vratila se s prepoznatljivim crvenim kupaćim kostimima i poznatom daskom za spašavanje.Najveće hitove gledajte svaki dan u veljači na FOX Movies kanalu.