IZIPIZI PREDBLAGDANSKO DRUŽENJE U SPLITU

U ugodnoj atmosferi splitskog IZIPIZI storea ljubiteljice i ljubitelji francuskog brenda naočala pronašli inspiraciju za božićne poklone najmilijima

Napokon nam je stiglo najljepše doba godine, vrijeme veselja, darivanja, zajedništva, ali i onog zbog čega to doba najviše volimo – druženja s dragim ljudima. Upravo jedno takvo predblagdansko druženje održano je u IZIPIZI storeu u Splitu, smještenom na jednoj od najljepših splitskih “pjaceta”, Morpurgovoj poljani.

Ljubitelji ovog cool francuskog brenda, poznate  Splićanke i Splićani: Fani Čapalija,  Anamarija,  Antonio i Aljoša Asanović, Mia Pauletić, Silvia Dvornik, Vedrana Ilić i Barbara Kurtović, uživali su u ugodnoj i opuštenoj predblagdanskoj atmosferi, ali se i na vrijeme riješili “slatke muke” – što staviti dragoj osobi pod bor. Bilo da želite razveseliti roditelje, prijatelje, dijete ili partnera, s IZIPIZI naočalama je teško pogriješiti.

                                                                                                                                                                   

U IZIPIZI ponudi  možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj. IZIPIZI naočale svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom oduševljavaju ljude svih generacija.                                                                                                                                                                 

Najmlađima je najslađe poklanjati, a Baby&Kids i Junior kolekcije su neodoljive,  skijaše možete razveseliti Glacier i Sun snow modelima, a one koji snijeg ne obožavaju sunčanim naočalama sa 100% zaštitom od sunčanih zraka i UV zračenja.  Izbor sunčanih naočala uistinu je širok, a posljednja kolekcije Outer Space savršen je izbor za svakog tko jedva čeka da zima završi.   

S obzirom na količinu vremena koju provodimo pred raznim ekranima, vjerujemo da ćete nekog od najbližih ugodno iznenaditi s naočalama iz kolekcije SCREEN, a ljubiteljima čitanja, užitak u omiljenom hobiju učinite još boljim naočalama iz IZIPIZI reading kolekcije. 

 Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i svakoj prilici.

PRiredba

Fotografije :Vjeko Bilota