LAST MINUTE UPISI U SMART ŠKOLI STRANIH JEZIKA!

Jesen je stigla, a s njom kišovito i hladnije vrijeme. Ljudi sve manje aktivnosti mogu provoditi na otvorenom, zbog toga je jesen idealno razdoblje za posvetiti se aktivnostima u zatvorenom i ugodnom ozračju. Ako imate višak slobodnog vremena, a nemate ideju kako ga kvalitetno ispuniti, predlažemo učenje stranih jezika kao alternativu. U Smart školi su trenutno otvoreni last minute upisi na tečajeve stranih jezika za djecu i odrasle. Prilikom upisa tečaja možete ostvariti popuste od 15-50% na redovne grupe.

Smart je škola s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju odraslih i djece. Ove godine slave 15 godina postojanja. Uz razvijen sustav kvalitete, kvalitetan kadar i nastavni program u skladu s preporučenim standardima Vijeća Europe, kroz školu je prošlo više od 5200 zadovoljnih polaznika.

„Možemo se pohvaliti s 231 sati humanitarnog rada, kao i s 26 priznanja i nagrada. Stalno pratimo situaciju na tržištu te se prilagođavamo novim trendovima kako bismo zadržali visoku kvalitetu usluge“, kaže direktorica Smart škole, profesorica Daniela Dapas.

U redovnoj ponudi, Smart škola ima grupne tečajeve za odrasle i djecu, konverzacijski tečaj s izvornim govornikom te individualne tečajeve. Nastavu je moguće pohađati uživo ili online.

Zvuči vam privlačno? Ne razmišljajte dugo, prijavite se na besplatno inicijalno testiranje i upišite tečaj stranog jezika u Smart školi po akcijskim cijenama!

SMART