“Kendall za ABOUT YOU”: ABOUT YOU lansira prvu suradnju s Kendall Jenner – linija dostupna ekskluzivno na 72 sata

25. srpnja 2021. modna internet trgovina ABOUT YOU predstavlja svoju prvu liniju tzv. drop s Kendall Jenner, jednom od najvećih i najpoznatijih zvijezda i ujedno modnih ikona na svijetu. Linija sadrži ukupno 11 artikala u različitim bojama, koji se sastoje od Kendallinih omiljenih svakodnevnih komada koji odražavaju njezin osobni stil. Svaki pojedinačni artikl je numeriran te sadrži poseban kod koji označava Kendallin rođendan: 11/03. Drop “Kendall za ABOUT YOU” dostupan je ekskluzivno na 72 sata u sve 23 ABOUT YOU trgovine diljem Europe, što je apsolutna premijera za modnu internet trgovinu.

S više od 173 milijuna pratitelja na Instagramu, Kendall Jenner jedna je od najvećih i najpoznatijih zvijezda na svijetu koja nadahnjuje pratitelje svojim individualnim stilom. Nije samo njezina osobnost, nego i njezina autentičnost uvjerljivo utjecala na ABOUT YOU da dogovori suradnju s njom i učini njezin stil  dostupnim za kupovinu širom Europe. Uz “Kendall za ABOUT YOU”, modna internet trgovina lansira svoj prvi drop, koji je istovremeno dostupan na sva 23 europska tržišta ABOUT YOU. Posebnost je da je drop ograničen isključivo na 72 sata, počevši od nedjelje 25. srpnja u ponoć po srednjoeuropskom vremenu.  Od 15. srpnja ABOUT YOU kupci i obožavatelji Kendall imat će ekskluzivan pristup putem aboutyouexclusives.com te će se moći prijaviti na newsletter kako bi popratili sve novosti. Druga suradnja planirana je za jesen / zimu 2021. godine.

Na svakom od 11 artikala “Kendall za ABOUT YOU” linije nalazi se jedinstveni kod s brojevima. Uključuje brojeve 11/03, koji ujedno predstavljaju i datum Kendallinog rođendana. “Cilj nam je ovom kampanjom stvoriti hype i učiniti jedinstveni Kendall stil dostupnim svim ABOUT YOU kupcima. Sama linija je vrlo osobna te se sastoji od Kendallinih omiljenih komada”, objašnjava Julian Jansen, direktor sadržaja u ABOUT YOU.

“Volim jednostavnost. Svaki komad unutar linije možete kombinirati ili nositi zasebno, a sami artikli su ujedno numerirani tako da odgovaraju datumu mog rođendana”, navodi model. Snimanje se održalo u Kendallinom rodnom gradu Los Angelesu kako bi je prikazali u njenom uobičajenom i prirodnom okruženju. Rezultat je vrlo osobna kampanja koja je pokazuje stvarnom i bliskom ljudima kao nikada prije. Još jedna premijera je njezin pas Pyro, koji je bio dio cijelog snimanja kao specijalni gost. Kampanju je fotografirala međunarodno poznata Zoey Grossman, a za kreativnu režiju odgovoran je Donald Schneider Studio.

Drop uključuje jednostavne cool stvari poput nježnih košulja i topića, jednostavnih kratkih hlača i asimetričnih pulovera, ali i vrlo posebne komade poput slip haljine i bikinija. Što se tiče boja, stilovi se usredotočuju na osnovne nijanse kao što su bež, crna i bijela, a zaokruženi su trendovskom kamel i crvenom bojom te nježno zelenom i oker nijasama.

Ovaj ljetni “Kendall za ABOUT YOU” drop prvi je od planirana dva. Jedanaest modnih komada bit će dostupno od nedjelje, 25. srpnja 2021. u svim europskim ABOUT YOU internet trgovinama u veličinama od 34 do 44 ili XS-XXL , a cijene će se kretati između 39,90 € i 79,90 €.

Dialog