NIVEA maramice za čišćenje lica s novom, biorazgradivom formulom

Rijetko koja žena zna sa sigurnošću nabrojati sadržaj svoje torbice, ali većina će se složiti da su NIVEA maramice za čišćenje lica nezaobilazni dio obavezne opreme. Već više od 20 godina one su vjerne suputnice koje upotpunjuju rutinu čišćenja lica mnogih pripadnica nježnijeg spola.

No, osim dobro poznate učinkovitosti uklanjanja šminke i ostalih nečistoća s vašeg lica, NIVEA maramice za čišćenje predstavljaju poboljšanu formulu koja je dobra i za vašu kožu i za planet.

Praktične, učinkovite i ekološki osviještene. Nove NIVEA biorazgradive maramice za čišćenje lica uz vas su bilo gdje i bilo kada. Možete ih koristiti kao cjelovitu beauty rutinu čišćenja lica, za brzo osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana ili poslije treninga. Bilo da ste u pokretu ili u vožnji, bit će vam pri ruci u koferu, ruksaku ili torbi za plažu ili pak nakon napornog dana za brzo uklanjanje šminke kada ste preumorni za potpuno čišćenje lica.

  • Sadrže 100 % vlakana biljnog porijekla.
  • Imaju čak 95 % sastojaka prirodnog porijekla.
  • Ne sadrže mikroplastiku.

NIVEA biorazgradive maramice za čišćenje lica prilagođene su različitim tipovima kože i njihovim potrebama. Otkrijte koje su najbolje za vas!

NIVEA Rose Touch micelarne maramice za čišćenje lica s organskom ružinom vodicom nježno uklanjaju vodootpornu šminku bez trljanja i ispiranja. Ujedno toniraju i pročišćuju sve tipove kože bez da je isušuju.

Za čišćenje suhe i osjetljive kože tu su NIVEA maramice za čišćenje s prirodnim bademovim uljem. Ukloniti će šminku, čak i vodootpornu maskaru, nakon upotrebe vaša će koža biti čista i hidratizirana.

NIVEA maramice za čišćenje normalne kože savršene su za čišćenje lica, vrata, usana i područja oko očiju. Blaga formula s vitaminom E i ekstratom cvijeta lotus pobrinut će se za besprijekorno uklanjanje šminke i ostalih nečistoća te svjež i zdrav izgled kože. 

Revolucionarna formula NIVEA MicellAIR Expert micelarnih maramica idealna je za ljubiteljice šminke. Uklanjaju najotporniju šminku bez trljanja, dodatnog ispiranja lica i bez ostavljanja tragova make-upa. Preporučuju ih profesionalni vizažisti!

NIVEA® 3u1 njegujuće micelarne maramice u atraktivnom pakiranju za sve tipove kože s vitaminom E održavaju prirodnu ravnotežu vlažnosti i pogodne su za svakodnevnu upotrebu. Temeljito čiste i uklanjaju čak i vodootpornu šminku te hidratiziraju i osvježavaju kožu.

Dostupno od lipnja 2021.

NIVEA Rose Touch micelarne maramice, 25 kom – preporučena maloprodajna cijena 29,90 kn

NIVEA maramice za čišćenje normalne kože, 25 kom – preporučena maloprodajna cijena 29,90 kn

NIVEA maramice za čišćenje suhe i osjetljive kože, 25 kom – preporučena maloprodajna cijena 29,90 kn

NIVEA MicellAIR Expert micelarne maramice, 25 kom – preporučena maloprodajna cijena 29,90 kn

NIVEA® 3-u-1 njegujuće micelarne maramice, 25 kom – preporučena maloprodajna cijena 29,90 kn

Dialog