NEODOLJIVI SPOJ TOPLOG I MODERNOG

I za vrijeme najhladnijih dana budite šik i moderni uz Guess

Popularni američki high street brend ove jeseni predstavlja šaroliku paletu odjevnih komada i modnih dodataka koja će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse. Urbano, moderno i upečatljivo – karakterizira cijelu kolekciju koja u sebi nosi prepoznatljivi Guess pečat.

Fashionistice koje vole opuštenije svakodnevne odjevne kombinacije rado će nositi traperice – ultimativne komade u plavim nijansama koje su, osim za dnevne kombinacije, nosive i u svim drugim prigodama. Crna klasična dolčevita  još je jedan od nezaobilaznih komada u svakom ormaru kada stignu hladniji dani, a u novoj Guess kolekciji pronađite one sa zanimljivim detaljima poput zvonolikih rukava.

Dolaskom hladnije sezone, ključni odjevni komadi su topli, dugi kaputi u kojima ćete se osjećati ugodno, ali i trendi, i na jako niskim temperaturama. Guess predstavlja dugi, mekani kaput kojeg ćete na prvi pogled poželjeti nositi. Posebno efektan izgled daje mu specifičan uzorak kojeg čine slova i znakovi u bijeloj i roza boji. Ovaj neodoljivi spoj topline i modernog obožavat će sve ljubiteljice mode i rado će ga nositi uz svaki outfit.

Svakako ne zaboravite šlag na kraju – modne dodatke bez kojih nema savršene odjevne kombinacije. Bilo da favorizirate velike, male, jednobojne ili one šarene, torbe su uvijek jedan od najpoželjnijih dodataka svakom stajlingu.

Conor