Usporite znakove starenja uz cjelovitu mušku njegu

Eisenberg Men Anti-Age Complex briše bore i dubinski revitalizira kožu

Koža muškaraca drugačije je strukture od ženske kože pa zahtjeva i nešto drugačiju njegu, a zbog jačeg vezivnog tkiva i proces starenja i pojava bora započinje puno kasnije nego kod žena. Muškarci u tom slučaju imaju više sreće, međutim u određenoj životnoj dobi znakovi starenja i na njihovoj koži postaju vidljivi. Bez obzira počinje li koža stariti  već u ranim dvadesetima ili tek u četrdesetima, svakodnevna i ciljana njega ključne su kako bi neizbježne znakove starenja ublažili i usporili. Zahvaljujući inovaciji iz laboratorija Eisenberg Paris, muškarci mogu jednostavno prevenirati i tretirati kožu kako bi očuvali mladolik izgled bez obzira na godine.

Ultralagana krema za muškarce, Men Anti-Age Complex (75ml/665,00kn) namijenjena je svim tipovima kože. Hidratantni agenti i koncentrirana formula djeluju protiv bora i starenja dok hijaluronska kiselina, kukui ulje i proteini svile potpuno obnavljaju kožu, ostavljajući ju toniranom i osvježenom ostatak dana. Ova krema djeluje kao cjeloviti tretman učvršćivanja s dubinskom revitalizacijom kože, a njezina primjenjivost na licu, vratu i području oko očiju savršeno upotpunjuje užurbanu svakodnevicu svakog muškarca.

Nanesite proizvod svakodnevno na pažljivo očišćeno lice i vrat, sam ili preko kreme nakon brijanja.

EISENBERG Paris proizvode možete pronaći u Douglas parfumerijama te na www.douglas.hr ili pozivom na broj 0800 1221 Douglas call centra (ponedjeljak – subota; 8-17h).

SINTAGMA MEDIA