BronhoBalm – potpora kod prehlade i gripe

Balzam na prirodnoj osnovi – za leđa i prsa s eteričnim uljem bijeloga bora, ravensare i pčelinjim voskom.

BronhoBalm je 100 % prirodan proizvod, blagotvoran za dišne putove. Nastao je kao odgovor na potrebe naših najmlađih kada se susretnu s bronhitisom, prehladom i kašljem s kojim se sami ne mogu izboriti. U sastavu su njegujući i nježna biljna ulja i maslaci, pčelinji vosak i prirodni lanolin, uz dodatak eteričnih ulja bora i ravensare poznatih po svom snažnom djelovanju protiv infekcija, patogenih bakterija, virusa i kašlja. Ugodnog je i blagog mirisa, nježan za dječju kožu,lako se razmazuje i brzo upija.

Nježnom masažom prsa i leđa,daje osjećaj ugode.

Ne sadrži vazelin i mentol te se može koristiti kod djece i dojenčadi.

RAVENSARA/RAVINTSARA

Ravensara (ili ravintsara, Cinnamomum camphora ct cineol) – ulje bogato kemijskim spojem cineolom i iznenađujuće je blago i neškodljivo. Snažnog antivirusnog djelovanja, vrlo blago (ne iritira kožu) i pogodno za korištenje i kod djece čini ga jednim od prvih odabira čim se jave znaci virusne infekcije. Uz antivirusno djelovanje, ravensara i olakšava kašalj.

BOR – bijeli bor posebice se preporučuje kod mlađe djece, kao i astmatičara i bronhitičara, izrazito učinkovit u smirivanju kašlja. Djeluje bronhodilatacijski (opušta mišiće bronha čime olakšava disanje), mukolitično (razrjeđuju sluz) te umiruje pretjerani kašalj. Metabolizmom monoterpena nastaju spojevi poput alkohola koji također djeluju antivirusno. 

NEVEN – njeguje kožu, umiruje i umanjuje mogućnost iritacije kože uslijed kontakta s eteričnim ulja.

PČELINJI VOSAK – posjeduje antibiotska svojstva, smanjuje otok i bol, ublažava upalni procese. Poboljšava cirkulaciju u tretiranoj zoni, njeguje kožu.

PRIRODNI LANOLIN – najstariji prirodni emulgator, na kožu ima umirujuće i hidratantno djelovanje.

Dostupan je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Više o proizvodima preparatima na bazi pčelinjih proizvoda pronađite na www.pip.hr

PIP