Ovogodišnji Job.Fair Tehničkog fakulteta okupio više od 20 tvrtki

Novi tjedan na Tehničkom fakultetu započeo je otvorenjem virtualnog Sajma poslova – Job.Fair 2020.  

Smještene na virtualnom štandu, više od 20 renomiranih tvrtki iz Rijeke i okolice prezentirat će svoj rad studentima, prilike koje nude u vidu stručne prakse i zapošljavanja te otvoriti prostor studentima za predstavljanje, pitanja i uspostavljanje poslovne suradnje.

Uključene tvrtke, kao i svake godine, dolaze iz različitih djelatnosti čime se postiže raznovrsnost ponude ali i prilika da studenti  procijene stanje, zahtjeve i uvjete rada unutar sektora. Rastući odaziv tvrtki ukazuje na potrebu poslodavaca da već sada u svoje redove regrutiraju sposobne i ambiciozne mlade ljude.

Tehnički fakultet u svojem djelovanju velik naglasak stavlja na daljnje usmjeravanje svojih studenata u izgradnji uspješne poslovne karijere. Kao institucija koja već 60 godina od svojih studenata stvara  vrhunske stručnjake na polju tehnoloških znanosti . Tehnički fakultet nastavlja uspješno voditi svoje studente prema novim poslovnim prilikama i dostizanju svog punog potencijala.

Tehnički fakultet spremno je odgovorio na izazove novonastale situacije te brzo i vješto svoje aktivnosti preveo u virtualnu sferu. Poštujući epidemiološke mjere, učinjen je izniman iskorak u implementaciji digitalnih medija sa svrhom komunikacije sa studentima, potencijalnim studentima i svim zainteresiranim. Na jedinstven i inovativan način, za grad Rijeku i PGŽ, osmišljena je internet komunikacijska platforma na kojoj se od danas održava Job.Fair 2020.

Sajam traje od 02. do 06. studenog, a pozivamo ga da ga posjetite na Internet platformi https://fest.riteh.hr/.

Riteh