KRK dobio svoju shopping meku! Otvorio se Park&Shop Krk!

U samom srcu grada Krka jučer je otvorena nova shopping destinacija, koja će obogatiti turističku ponudu Otoka KRK-a, ali i postati mjesto okupljanja i razonode lokalnog stanovništva.  

Ovaj jedinstveni hibridni retail park jedinstven na Krku, stilom i suvremenošću u oblikovanju i jednostavnim pritajenim luksuzom već u prvim satima otvorenja postao je must have mjesto za brojne kvarnerane.

”Otvorenje ovakvog centra doprinosi kvaliteti života u lokalnoj zajednici, a kako smo vidjeli ovih dana Krk je u brojnim anketama nagrađen kao grad u kojem se najkvalitetnije živi u Hrvatskoj. Otvorenje ovakvog centra je dodatna ponuda koja olakšava život jer se na jednom mjestu može pronaći kvalitetna ponuda i usluga. Uz to, ovakav projekt znači i otvaranje novih radnih mjesta. Kad centar u cijelosti bude, za zakupcima popunjen ovdje će raditi još 100 ljudi što je još jedan od razloga dolaska živjeti na Krk ” rekao je gradonačelnik grada Krka Darijo Vasilić koji je zajedno s predstavnikom investitora rezanjem crvene vrpce i službeno otvorio centar.  Tijekom otvorenja gradonačelniku je uručen i ček s iznosom od 30 000 kuna kojeg je investitor donirao NK Krk. 

Park&Shop park nalazi se na adresi Odvojak Stjepana Radića 2, prostire na  5.400m2 prodajne površine, ima preko 200 parkirnih mjesta a radi svaki dan od 09:00 – 21:00. Investicija  je to vrijedna 12.000.000€ uz napomenu kako su građevinske radove u najvećem dijelu izvele građevinske tvrtke s otoka KRK i okolice, glavni izvođač domaća tvrtka GP KRK. Ono što oduševljava je, kako je i sam gradonačelnik rekao,   činjenica kako su se otvorila nova radna mjesta, ali i  na otok stigli popularni domaći i  internacionalni brendova kao što su:  

  • Tommy – jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hr koji svakodnevno nudi veliki izbor jela i pića kontroliranog porijekla dajući prednost domaćoj proizvodnji. 
  • Bipa – jedna od vodećih drogerija u HR koja pruža veliki izbor provjerenih beauty brendova
  • Pepco – internacionalni brend za cijelu obitelj kojem se posebno, zbog odlične ponude dječje odjeće, vesele mame.
  • Farmacija kultni brend ljekarni koje nude usluge koje su potrebne
  • Caffe Lui  gdje uz finu kavicu možete predahnuti tijekom shoppinga

Uz navedene brendove koji su vrata otvorili danas, u  Park&Shop Krk centru svoja će vrata uskoro otvoriti i Baby Centar vodeći dječji dućan u Hrvatskoj, Tedi – internacionalni brend za cijelu obitelj te  Intersport – jedan od vodećih sportskih dućana kod nas.

Kroz službeno otvorenje ovog parka okupljene je vodila stilistica ALma Premerl Zoko, koja je zajedno s modnim novinarkama i urednicama među prvima pogledala ponudu centra.

Alma Premerl Zoko

Fotografija: Nikola Zoko