Gadgeti koji podižu svaku modnu kombinaciju!

Dobro je poznato kako nije svejedno kakav mobilni uređaj imate, kako izgleda maskica i birate li velike ili male slušalice! Gadgeti otkrivaju vašu osobnost, ali i vješto koketiraju ultimativnim modnim trendovima. Mobia kao ekskluzivni zastupnik brojnih IT brendova za vaše gadgete otkriva novitete koji će obilježiti ovu sezonu!

Želja za dostupnosti svih informacija, istraživanjem života u svakom segmentu, mali osobni gušti i slabosti, ali i potreba da svojim mobitelima i popratnim detaljima pokažemo svijetu da smo građani budućnosti… Tako bi se u nekoliko teza mogla opisati jesen u svim MOBIA centrima, najvećim riznicama gadgeta koji štite mobilne uređaje, pune im baterije a ponosnim vlasnicima pomažu da na brz i jednostavan način istražuju on line svijet. 

Već je dobro poznato da nije svejedno kakav mobilni uređaj koristite, s čijim je potpisom, kakva futrolica čuva njegovu postojanost i koliko je ona u skladu s trendovima koji nas okružuju. Isto tako, za one koji žive ‘punim plućima’ nije svejedno kakav je power bank koji na brz i jednostavan način puni baterije i ‘refreša’ vašeg ljubimca. Vrlo je šik kad je u skladu s mobitelom i njegovom futrolicom. Za sve one koji mix and match detalja ne puštaju slučaju MOBIA  u svojoj ponudi ima nekoliko neodoljivih power bank-ova. Upoznajte FRESH N REBEL PB6000 (cijena 199,00kn) u sivoj, ružičastoj, mint zelenoj, tamno plavoj, bordo i tamno sivoj boji.

Želite li u potpunosti uživati u glazbi, povremeno se ‘isključiti’ iz svakodnevice vrijeme je da na uši stavite slušalice. I one nisu bilo kakve! Mobia u svojoj ponudi  ima FRESH N REBEL WIRELESS BLUETOOTH (cijena 369,00kn) koje dolaze u bijeloj,  mint zelenoj, bordo, tamno sivoj boji dakle trendy bojama jeseni 2020.

A što je s glazbom ove 2020-te? Naravno nije zabranjena, kao ni mini party u društvu onih koje volite! Odaberite svoje glazbene favorite i ‘raspalite’ glazbu preko MOBIA zvučnika. I kad je o ovoj ‘detalju’ riječ moda ima svoja pravila, a na vama je da odaberete trendy rješenje ili vječnu eleganciju. Zvučnik koji ćete koristiti kod kuće ili ga ponijeti na bazen! U svim MOBIA poslovnicama odaberite nešto iz ponude…

  •  JBL IPX7 GO2 bluetooth watherproof (cijena 279,00kn) s vodootpornim kućištem savršenim za bezbrižno slušanje na plaži ili uz bazen, ili čak u njemu samom. Bežični Bluetooth streaming emitira visokokvalitetni zvuk sa tvog pametnog telefona ili tableta. Ovi su zvučnici dostupni u dvije nijanse plave- svijetloj i tamnoj, mint zelenoj, sivo – plavoj, narančastoj, bordo i žutoj boji!
  • Za one koji vole ‘odjevene’ detalje su dva super vodootporna zvučnika  ZVUČNIK FRESH N REBEL RB6000 ROCKBOX BOLD S BLUETOOTH VODOOTPORNO (cijena 369,00kn) u sivoj, ružičastoj, mint zelenoj, tamno plavoj, bordo i tamno sivoj boji i model  FRESH N REBEL RB6500 ROCKBOX BOLD M BLUETOOTH V (cijena 599,00kn). Ovaj ljepotan dolazi u sivoj, ružičastoj, mint zelenoj, tamno plavoj, bordo i tamno sivoj boji! 
  • Za one koji žele ukrase na svojim policama posebno one koji imaju i skrivenu funkciju su neodoljivi zvučnici Xoopar Mini Xboy bluetooth x3 (cijena 259,00kn) ili model Xoopar Mini Xboy bluetooth limited x3 (cijena 299,00kn).

I za kraj, kako biste u potpunosti mogli koristiti sve gadgete koje imate, čak i one koje niste kupili kod nas poslužite se adapterom. Važnim proizvodom koji pretvara atribute jednog uređaja ili sustava u one koji su u suprotnom nespojivi uređaj.  U Mobia centrima čekaju vas XOOPAR Octopus 2 all in 1 (cijena 119,00kn).

MOBIA je ekskluzivni zastupnik za maskice s potpisom svjetski poznatih brendova kao što su adidas, Karl Lagerfeld, Guess, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Mini, Star Wars, Marvel, DC Comics, Disney, Warner Bros (Looney Tunes), Dreamworks, ali i Maserati, Lamborghini, Ducati, Iceberg, Marcelo Burlon, Jean – Paul Gaultier – koji su dostupni u svim poslovnicama.

Alma Premerl Zoko