BASIC botanikalsnajavljuje ekskluzivnu liniju prirodnih kozmetičkih proizvoda

BASIC botanikals novi je hrvatski brand clean kozmetike najviše kvalitete. Proizvodi, iza kojih stoji Zagrepčanka Nika Bašić Bunić, inspirirani su aroma terapijom i snagom eteričnih ulja. BASIC botanicals proizvodi pripremljeni su od prirodnih sastojaka kontroliranog porijekla najvišeg standarda, a namijenjeni su kupcima koji traže beskompromisnu kvalitetu kozmetičkih proizvoda.

Prepoznavši sama potražnju za clean kozmetikom, Nika je krenula u proizvodnju malih ekskluzivnih serija proizvoda koji u sebi sadrže pregršt prirode. BASIC botanikals biti će dostupan za kupce diljem svijeta putem weba, a nudit će kozmetiku namijenjenu podjednako ljepoti i zdravlju. Nikin je cilj ojačati svijest o ljekovitim svojstvima pomno odabranih biljaka koje se nalaze u proizvodima njenog branda i njihovom pozitivnom utjecaju na ljudsko zdravlje. Sirovine koje se koriste u proizvodnji Basic botanicalsa dobivene su iz etičkog uzgoja, a proizvodi ne sadrže nikakve GMO sastojke, toksine, filere, parabene, umjetna bojila, umjetne mirise i sintetičke kemijske spojeve. Vrhunska kvaliteta postiže se strogom laboratorijskom kontrolom te su svi proizvodi ručno punjeni i pakirani u Hrvatskoj.

Prvi proizvod koji lansiraju je LIP POMADE, a osmišljen je za njegu i očuvanje usnica. Dolazi u četiri zamamne nijanse: candy, nude, berry i bloom. LIP POMADE napravljen je od pregršt isključivo prirodnih sastojaka među kojima su hyaluron lipo, Q10, vitamin E, shea maslac, lanolin, ricinusovo ulje te eterična ulja ružičastog grejpa i paprene metvice, a ambalaža je osmišljena tako da je pogodna za ponovnu upotrebu ili recikliranje. LIP POMADE umiruje nježnu kožu vaših usnica, obnavlja je i daje joj punoću i sjaj. Dok prirodni pigmenti dobiveni iz voća, povrća i minerala naglašavaju prirodnu boju usnica.

Sarah Josipović

Fotografija: