Prihvati izazov i maXSimiziraj svoje zadovoljstvo!

XS™ predstavlja limitirani proizvod za avanturiste:

XS™ Amino Advantage 

XS™ poziva sportske entuzijaste i ljubitelje adrenalina da prihvate novi izazov. XS™ je vaš predani suputnik u svakom trenutku I razumije pozadinu svake nove pustolovine: emocije, zadovoljstvo i slava. XS™ predstavlja novog člana obitelji: XS™ Amino Advantage, savršeni saveznik u maksimiziranju vašeg iskustva u vrijeme aktivnosti ili odmora.

MaKSimiziraj svoje zadovoljstvo s XS™ Amino Advantage

Donosimo dobre vijesti za ljubitelje sporta koji žele održati i izgraditi mišićnu masu za istrenirani izgled tijela[1]: XS vjeruje da uvijek može bolje, zato predstavlja  XS™ Amino Advantage, dodatak prehrani obogaćen sa svih 9 esencijalni aminokiselina[2] potrebnih za izgradnju tjelesne mišićne mase[3].

Odsad pa na dalje, svaka sportska avantura ima odličan okus s okusom šumskog voća od XS™ Amino Advantage; to je čista formula, ne sadrži kofein & stimulanse. Brzo se miješa i nudi „praktičnu“ primjenu u bilo koje doba dana, bez obzira kada trenirate: ujutro, popodne ili navečer.


[1] Dodaci prehrani ne zamjenjuju pravilnu dijetu I zdravi životni stil.

[2] XS Amino Advantage razvijen je u suradnji s dr. Robert Wolfe, jedan od svjetskih vodećih stručnjaka za esencijalne kiseline i proteinsku sintezu. XS Amino Advantage dodatak prehrani poseban je recept od dr. Wolfe, s točnim sastavom I omjerom dizajniranim da gradi proteine u mišićnom tkivu. Potkrijepljeno je kliničkim istraživanjima.

3. XS Amino Advantage razvijen je u suradnji s dr. Robert Wolfe, jedan od svjetskih vodećih stručnjaka za esencijalne kiseline i proteinsku sintezu. XS Amino Advantage dodatak prehrani poseban je recept od dr. Wolfe, s točnim sastavom I omjerom dizajniranim da gradi proteine u mišićnom tkivu. Potkrijepljeno je kliničkim istraživanjima.

Abeceda komunikacije