DOMENICA OBJAVILA NOVU PJESMU KOJA ”ZOVE” NA DOBAR PROVOD

Snimajući spot za pjesmu 'Zovi', Domenica se zaljubila u svoj novi hobi

Kako je i najavila na svojim društvenim mrežama, Domenica je danas u podne premijerno objavila videospot za novi singl ‘Zovi’. Pjesma je to za koju kaže kako joj je najdraža od svih do sada, dok ju spot prikazuje u najizazovnijem izdanju do sada.

Pjesma je plesna, pozitivna, brzo ulazi u uho. Kad ju čuješ, jednostavno poželiš izaći van i plesati, što nam, nakon ove novonastale situacije i pauze, svima treba. Osobno, meni je ovo najdraža pjesma koju sam snimila do sada, zbog čega sam posebno uživala pripremajući ju, ali i snimajući spot. Uz spot, ujedno sam dobila i novi hobi, jer sam se na satovima jahanja totalno zaljubila u ovaj sport.” – izjavila je Domenica, koja se nada kako će novu pjesmu imati prilike što prije izvoditi na svojim koncertima.

No, osim na koncertima, pjesmu ‘Zovi’, autora Tončija i Vjekoslave Huljić, Domenica će izvesti i na ovogodišnjem CMC festivalu. Do tada, njezina je publika može slušati uz snimljeni videospot, za koji je zaslužan Pilot studio, a koji ju prikazuje u posve novom, boho, stilu i najizazovnijem izdanju do sada.

PR365