ZORAN PREDIN “KAKVOG JOŠ NISTE ČULI” – 6.3. U OFF CIKLUSU!

Njega ne treba posebno predstavljati. Pa ipak, za koncert koji će u Off ciklusu Zagrebačke filharmonije održati u petak 6.3. u dvorani LisinskiZoran Predin priprema nešto sasvim novo – što još nismo čuli!

Počasne krugove trče samo najbolji, a za nastup u Off ciklusu Zoran Predin priprema sasvim posebni “the best of” koncert na kojemu će zajedno s glazbenicima Zagrebačke filharmonije i maestrom Krešimirom Batinićem istrčati “počasni krug” kroz svoju sjajnu pjesmaricu.

Stoga, čak i ako ste Zoranov najveći fan – a takvih u Zagrebu i Hrvatskoj sigurno ne nedostaje, koncert “Počasni krug” u Off ciklusu uvjerit će vas kako ste možda čuli puno, ali da još uvijek niste čuli – sve!

Miljenik zagrebačke publike s nestrpljenjem očekuje ovaj sasvim posebni koncert te poručuje kako se nada da će zajedno sa Zagrebačkim filharmoničarima prirediti nezaboravni glazbeni doživljaj,vrijedan svojega naslova. Koncert je prigoda i za susret s nekim manje poznatim poglavljima njegova stvaralaštva, poput onih za kazalište i za film, ali set listu svakako neće zaobići niti dobro poznati hitovi poput Čekaj me, Praslovan i Ne mi dihat za ovratnik, bez kojih ne može proći ni jedan, pa ni ovaj Zoranov nastup.

Sam Predin ovaj koncert najavljuje kao novu, sasvim posebnu postaju svoje izuzetne, dugovječne karijere. U nekome smislu i kao jedan od njezinih vrhunaca! Suradnju sa Zagrebačkom filharmonijom stoga je prihvatio kao veliku odgovornost, ali i kao novi umjetnički izazov. Odgovornost u kreiranju programa, u odnosu na visoke umjetničke kriterije Zagrebačke filharmonije. A izazov u želji da svoje pjesme predstavi u novom filharmonijskom ruhu u kojemu ih još nismo doživjeli.

Predina, stoga, možda doista ne treba posebno predstavljati, ali njegov koncert Počasni krug sa Zagrebačkom filharmonijom 6.3. svakako treba višekratno preporučiti!

I stoga, isključite probleme i uključite dobru glazbu, koje u petak 6.3. sa Zoranom Predinom i Zagrebačkom filharmonijom zasigurno neće nedostajati!

Zoran Predin “kakvog još niste čuli” – 6.3. samo u Off ciklusu!

RASPORED OFF CIKLUSA – DO KRAJA SEZONE 2019./2020.

PETAK 6.3.2020.

ZORAN PREDIN & ZAGREBAČKA FILHARMONIJA

POČASNI KRUG

Veliki slovenski kantautor, miljenik zagrebačke publike – Zoran Predin s glazbenicima Zagrebačke filharmonije izvodi “počasni krug” i najavljuje koncert koji se ne smije propustiti

PETAK 15.5.2020.

JELENA RADAN & ZAGREBAČKA FILHARMONIJA

VOYAGE & FADO

Naša sjajna pjevačica i autorica Jelena Radan vodi vas na jedinstveno putovanje kroz njezine glazbene i kreativne svjetove s nezaobilaznom dozom fada koji izvodi tako dobro

G.A.D.