Ljeto u znaku espadrila

Složit ćemo se da je osjećaj espadrila ljeti na bosim nogama izvanredan. Zar ne? Lagane su, prozračne, udobne su za stopala, praktične su i svestrane jer se mogu kombinirati s mnogim ljetnim odjevnim predmetima, a primjerene su i za posao i za slobodno vrijeme.

I kombinacije su beskrajne. Mogu se nositi s laganom dugom ljetnom haljinom za večernju šetnju morem, dok se kombinezon s modnim otiscima cvijeća ili životinjskim uzorkom može upotpuniti neutralnim espadrilama. Kraće ljetne haljine, kojima postižemo nešto opušteniji izgled, mogu se upotpuniti šarenim espadrilama, a za malo odvažniji look espadrile se mogu kombinirati i uz večernju haljinu.

Espadrile i čipka? Odlična kombinacija! Čipka na bilo kojem odjevnom komadu uz espadrile s punom petom i vaš styling će biti savršen!

Espadrile također sjajno idu uz košulje ili šik blejzer s cvjetnim printom u kombinaciji s trapericama. Espadrile s punom petom mogu se nositi i na poslovni sastanak ili poslovni ručak. Izvrsno djeluju u kombinaciji s uskom suknjom koja završava tik ispod koljena i uz laneno ljetno  žensko odijelo.

A koja je vaša omiljena modna kombinacija uz espadrile?

Akter public