PALMERS KOLEKCIJA KUPAĆIH KOSTIMA ZA DUGO, TOPLO LJETO

Odaberite Palmers kupaći kostim koji odgovara vašoj osobnosti i figuri

Sezona kupanja i dugo toplo ljeto su pred nama, a kupaći kostimi s potpisom renomiranog brenda Palmers spremno čekaju da ih odaberete. Jarke ljetne boje, egzotični printevi i klasični modeli prevladavaju u novoj kolekciji kupaćih kostima koja je upotpunjena detaljima poput asimetričnih naramenica, trakica, neobičnih izreza i volana.


Svi modeli iz nove Palmers ljetne kolekcije, koliko god da su različiti imaju i nešto zajedničko  – utjelovljuju savršen ljetni imidž, pružaju maksimalan osjećaj udobnosti, a bojama i dizajnom zadovoljit će i najistančaniji ukus. Palmers uvijek naglašava da svaka ženska figura u kupaćem kostimu izgleda prekrasno te da odabir kostima treba biti odraz vašeg samopouzdanja – bilo da se odlučite za klasične modele ili one pomoću kojih želite istaknuti svoju ženstvenost. Najnovija ljetna kolekcija nudi za svaku figuru ponešto, a čak su dizajnirani i gornji dijelovi bikinija do veličine košarice E. Osim bikinija i kupaćih kostima ove sezone u Palmers-u pronađite i modne dodatke koji uključuju torbe za plažu, slamnate šešire i japanke te time upotpunite svoj ljetni outfit.

Muškarci također mogu pronaći u Palmers kolekciji velik broj različitih stilova, krojeva, boja i uzoraka. Mušku publiku posebno će osvojiti detalji na modelima poput bočnih proreza za dodatni komfor, kao i prozračne rupice kroz koje se ispušta zrak i voda.

Ako ste u potrazi za idealnim kupaćim kostimom ili možda želite eksperimentirati i isprobati nove modele, svakako posjetite Palmers dućane i potražite kolekciju ljeto 2020.
Najnovija Palmers kolekcija za ljeto 2020.  dostupna je na službenom website-u branda i u prodajnim mjestima.

Conor