ZAJEDNO ZA ZDRAVLJE – SAPONIA OSIJEK POZIVA OBRTNIKE I PODUZETNIKE DA IM SE OBRATE KAKO BI SVOJ POSAO OBAVLJALI U SKLADU S MJERAMA KOJE STUPAJU NA SNAGU

Osnovna misija je osigurati vrhunsku higijenu i zdravlje svima – potpuno nova dimenzija čistoće i kvalitete života

Saponia Osijek je najčešće percipirana kroz proizvode za održavanje higijene rublja i životnog prostora u kućanstvima. No, više od 60 godina proizvođači su sredstava za profesionalno čišćenje i dezinfekciju što im daje za pravo nazvati se leaderima među hrvatskim proizvođačima.

Prema naputcima svih nadležnih institucija, najvažnija mjera zaštite od virusa i bakterija je redovno pranje i dezinfekcija ruku te održavanje radnog prostora i površina na što višem higijenskom nivou. S obzirom da uskoro kreće otvaranje pojedinih uslužnih djelatnosti i obrta, Saponia Osijek poziva sve obrtnike, stomatološke ordinacije, domove zdravlja i poduzetnike da im se obrate za protokole i proizvode koji će im pomoći da svoj posao obavljaju što opuštenije u ovim neobičnim vremenima.

Mnogi proizvodi Saponije su ključni za  profesionalno održavanje higijene, čuvanje osobnog zdravlja  i zdravlja svih u okruženju. Provjereni brendovi važniji su nego ikad s obzirom na potrebe koje je stvorila trenutna kriza, povećana svijest o zdravlju i higijeni. Proizvodi Saponije rezultat su predanosti, inovativnosti i tehnološkog umijeća njenih stručnjaka koji ih kontinuirano unapređuju kako bi zadovoljili potrebe potrošača.

BIS Handysept – alkoholno sredstvo za dezinfekciju ruku (sadrži više od 70% alkohola, sukladno preporukama HZJZ), BIS Dezi Clean – za čišćenje i dezinfekciju blago zaprljanih vodootpornih površina gdje je potrebna brza dezinfekcija, Blistal DD – sredstvo za ručno pranje i dezinfekciju posuđa, uređaja i opreme, BIS Hygenic – univerzalno sredstvo za čišćenje i dezinfekciju, Akval dezinid – tekući sapun s antimikrobnim djelovanjem – proizvodi su koje iz Saponije preporučuju poduzetnicima koji ovih dana pripremaju objekte za ponovno otvaranje i  rad po novim „normalnim“uvjetima.

Nažalost, ne možemo predvidjeti kako i kada će se ova kriza završiti, ali potiče nas da budemo bolji i učvršćuje vjeru da zajedno možemo prevladati sve teškoće. Saponia je definitivno primjer tvrtke koja i u ovakva vremena pokazuje zajedništvo te pomaže u suzbijanju pandemije. Iz Saponije pozivaju sve koji se pripremaju za ponovno pokretanje svojih poslova, da im se jave na mail: prodaja.vpip@saponia.hr gdje mogu dobiti sve informacije o protokolima i proizvodima koji će im pomoći da svoj posao obavljaju opušteno.

Više informacija dostupno je na linku: https://www.saponia.hr/zajedno-za-zdravlje

PR365