Stvorimo ljepši dom zajedno

Stvari trenutno nisu kakve su bile. Doma smo! Mame, tate, djeca, bake i djedovi i kućni ljubimci. Svi provodimo više vremena sa svojim najbližima doma što uključuje spajanje raznih, možda do sad ne spojivih aktivnosti. Jedan član obitelji možda radi od kuće uz laptop i šalicu kave, drugi član obitelji kuha neko neobično jelo prema zanimljivom receptu, djeci sigurno nije dosadno ako istresu sve igračke iz kutije i to baš u dnevnom boravku, a i kućni ljubimci traže češkanje i šetnju po parku iako vani pada kiša.

Sve te aktivnosti mogu rezultirati popriličnim neredom na kraju dana. Ali, toga se ne treba bojati jer je sastavni dio života i iz tog razloga prigrlite nered. Nemoguće je da ne dođe do prolivene čaše ljepljivog soka po parketu ili do nakupljanja velikog „brda“ opranog veša koji čeka nekoga tko će ispeglati i pospremiti. Iz tog razloga važno je imati dobrog saveznika uz pomoć kojeg će sav taj nered brzo nestati. Philips je uvidio kako može puno olakšati svakodnevicu i kreirao aparate uz pomoć kojih možete iz dana u dan stvoriti ljepši dom i u tome uživati.

A kako izgleda dan u kojem je pospremanje i čišćenje puno jednostavnije? Pa recimo, jedan tipični obiteljski dan možda je počeo finim doručkom uz hrskavi tost, maslac, marmeladu i čašu mlijeka. Već je blizu devet sati i uskoro se treba spojiti na video poziv za posao. Iako ste većinu dana u omiljenoj trenirci ipak ste se odlučili urediti. Vremena je malo pa u strci sa stola srušite mlijeko, a i mrvice su već po svuda. Na brzinu uz pomoć bežičnog usisavača SpeedPro Max Aqua rješavate oba problema i istovremeno usišete i obrišete pod u jednom potezu. Imate još samo par minuta za urediti se, a omiljena košulja je izgužvana. Brzo uzimate Philips Steam & Go ručno glačalo i peglate košulju koja visi na vješalici. Za par trenutaka već ste spremni. A za vikend možda imate drugačije planove. Proljeće je tu, a s njim i vrijeme da osvježimo prostor u kojem živimo, kao i laganiju odjeću koja će uskoro zauzeti mjesto zimskoj. Sve to je lako uz klasične Philips usisavače velike snage zbog kojih nakupljene kuglice prašine neće imati šanse. Proljetne i ljetne komade odjeće treba osvježiti, a to će biti odlično obavljeno uz Philips Steam Generator parne postaje.

I na kraju dana kad pred vama bude besprijekorno čist dom sve što vam preostaje je opustiti se i uživati u slobodnom vremenu u trenucima za sebe, ali i u trenucima za najmilije.

Dialog