Stvaraj, uči i uživaj uz Galaxy Tab S6 Lite

Galaxy Tab S6 Lite pruža novi pristup vođenju bilješki uz pomoć S Pen olovke unaprijeđenog dizajna te neograničenog iskustva na vrhunskom zaslonu

Tvrtka Samsung Electronics najavila je novi Galaxy Tab S6 Lite, moderan i pristupačan tablet namijenjen radu i zabavi. S velikim zaslonom, tankim i kompaktnim dizajnom te redizajniranom S Pen olovkom, Galaxy Tab S6 Lite predstavlja idealan izbor tableta za brzinsko vođenje bilješki te uživanje u omiljenom sadržaju.

„Razumijemo dinamiku suvremenog načina života, gdje naše radne obveze postaju fleksibilnije kako bi se stopile s vremenom kojeg posvećujemo sebi. Stoga je korisnicima potreban svestran uređaj koji će se s lakoćom prilagoditi našem životnom stilu. Galaxy Tab S6 Lite i nova S Pen olovka koriste najnovije tehnologije kako bi omogućili organiziranost, multitasking i kreativnost za vrijeme rada, ali i slobodnog vremena.“, izjavio je Woncheol Chai, izvršni potpredsjednik i voditelj tima Mobile Communication Business, Samsung Electronics.

Neograničeno stvaralaštvo uz redizajniranu S Pen olovku

Bez obzira koristi li se tablet za učenje, rad ili stanku, najnovija verzija S Pen olovke savršen je asistent u vođenju bilješki i organizaciji obaveza. Uz pomoć novog dizajna i s težinom od samo 7.03 g, S Pen olovka se zbog svoje udobnosti može usporediti i s tradicionalnom olovkom za pisanje, dok poboljšana latencija olovke i 0,7 mm vrha olovke pružaju veću preciznost za bilježenje i crtanje.

Nakon završetka rada, S Pen olovka će se magnetski zakvačiti na desnu stranu uređaja ili zaštitne maske, pa se ne moramo brinuti da ćemo je izgubiti. Također, nije ju potrebno niti puniti zbog inovativnog načina korištenja bez baterije.

Pomoću Samsung Notes aplikacije, bilješke kreirane S Pen olovkom moguće je pretvoriti u digitalni zapis. Uz pomoć sustava oznaka te povećanja od 300%, bilješke se lako kategoriziraju, označavaju, proučavaju te pohranjuju u PDF, JPEG te WORD formate, kao i tekstualne datoteke.

Vrhunski dizajn lagan za vaš dlan

S 10.4-inčnim zaslonom i ultra-tankim rubovima, Galaxy Tab S6 Lite pruža nevjerojatno iskustvo svakom korisniku svojim širokim i čistim prikazom. Njegova lagana težina čine ga idealnim tablet uređajem za obavljanje više zadataka, bilježenje i gledanje videozapisa ili filmova. Opremljen najnovijom verzijom korisničkog sučelja optimiziranim za velike zaslone, Galaxy Tab S6 Lite pruža intuitivno i jednostavno korištenje te navigaciju kroz uređaj, čineći prebacivanje između više aplikacija neometanim i bez napora.

Unaprijeđene mogućnosti za zabavu

Galaxy Tab S6 Lite dolazi s inteligentnim, korisnim te zabavnim značajkama koje pružaju veći svakodnevni užitak uz glazbu, streamanje sadržaja, online kupovinu te povezivanje s prijateljima. Uređaj je opremljen i s dvostrukim AKG i Dolby Atmos zvučnicima koji pružaju visokokvalitetan 3D surround zvuk.

Samsung je udružio YouTube i Spotify kako bi još više različitog sadržaja bilo dostupno na Galaxy uređajima. Korisnici Galaxy Tab S6 Lite mogu uživati ​​u YouTube videozapisima bez oglasa, mogućnosti preuzimanja i gledanja videozapisa izvan mreže i besplatan pristup YouTube glazbi i YouTube djeci uz YouTube Premium 4 mjeseca. Spotify se bez problema integrira u korisničko sučelje Galaxy Tab S6 Lite, tako da možete lako pretraživati ​​glazbu i podcaste ili čak postaviti omiljenu pjesmu kao svoj alarm. Također, možete jednostavno uključiti Netflix pomoću Bixby Voicea, još je jednostavnije pronaći TV emisije i filmove. Galaxy Tab S6 Lite može se bežično povezati s postavkom kućnih zvučnika, tako da možete reproducirati svoje omiljene popise pjesama s Spotifyja na drugom uređaju ili zvučniku oko vašeg doma, a sve to kontrolira vaš tablet.

Nadalje, Samsung je u partnerstvu s YouTubeom i Spotifyem omogućio pristup najdražim sadržajima bez reklama te pohranjivanje za reprodukciju offline, kao i pristup inačicama YouTube Music te YouTube Kids putem besplatne Youtube Premium licence u trajanju od četiri mjeseca. Integracija Spotifya u Galaxy Tab S6 Lite pruža jednostavnu pretragu glazbe i podcastova koje je moguće postaviti i kao zvuk alarma, a bežičnom vezom omogućena je reprodukcija glazbe putem kućnog sustava zvučnika, što kontrolira tablet.

Galaxy iskustvo u udobnosti doma

Galaxy Tab S6 Lite može postati središte vaša četiri zida kako biste ostali produktivni i organizirani. Korištenjem Samsung accounta omogućeno je telefoniranje i dopisivanje čak i kada je pametni telefon van dohvata. Uz Google Duo video pozive možete ostati u kontaktu sa vašim bližnjima, prijateljima i kolegama, dok će vam unaprijeđeni Daily Board prikaz olakšati pristup kalendaru, vremenskoj prognozi te podsjetnicima. Nove Bixby značajke poput Bixby Voice, Bixby Vision te Bixby Routines također su dio uređaja za povećanje produktivnosti, ali i svakodnevne doze zabave.

Uz to, Galaxy Tab S6 Lite može koristiti cijela obitelj, gdje će, uz Samsung Kids aplikaciju, najmlađima roditelji moći ograničiti vrijeme za igru, kao i pristup određenim aplikacijama kako bi djeca sigurno zakoračila u šareni digitalni svijet pun aplikacija i igara za učenje i dobar provod.  

Galaxy Tab S6 Lite dostupan je u Oxford sivoj i Angora plavoj boji, s pripadajućom S Pen olovkom te izbornom rasklopivom zaštitnom maskom.

mpr