Hibridna obuća osvaja!

Hibridna obuća, koja je osvojila i trendseterice diljem svijeta, sastavni je dio aktualne mode, pa se i modni trendovi u obući već neko vrijeme kreću u tom smjeru. Ova je obuća prepoznatljiva  po tome da predstavlja spoj japanki, natikača, platformi ili tenisica u jedan model.

Ako volite tenisice i sandale ovogodišnji ljetni modeli obuće stvoreni su baš za vas. Sportske sandale, koje su svojevrsna modna mješavina udobnih sandala i cipela, preplavile su gradske ulice. U raznovrsnoj ponudi ove vrste obuće u Mass trgovinama ponuda obuhvaća razne modele, pri čemu je važno znati odabrati odgovarajuću veličinu kao što je bitno znati takvu obuću uskladiti s našom odjećom.

Glede kombinacija, najzahvalnije modne kombinacije takve obuće su s haljinama, poput male crne haljine, zatim uz haljine sa zebrastim ili nekim drugim modnim printom, s kratkom i laganom haljinom ili s elegantnom haljinom. Za one koji više preferiraju hlače, hibridna obuća najbolje pristaje uz lanene hlače, bijelu majicu i traper jaknu ili uz jednostavne trenirke.

Akter public