Nova revolucija trapera

Nova Fracomina kolekcija Bella, adut je koji će iz temelja promijeniti svijet trapera: savršeni kroj za svaku ženu koji utjelovljuje samouvjerenost koju možete odjenuti.

Strast prema detaljima i visokokvalitetnim materijalima – u kombinaciji s izvanrednim krojevima – predodređeni su za stvaranje još jednog uspješnog poglavlja u povijesti branda koji je lider u proizvodnji trapera već više od 20 godina. Nakon niza godina istraživanja, Fracomina s ponosom predstavlja novu liniju traperica koje savršeno pristaju svakoj ženi.

Bella traperice dizajnirane su tako da prate liniju ženskoga tijela, pritom naglašavajući obline i poštujući raznolikost svakog tipa ženskog tijela.

Bella kolekcija podrazumijeva osjećaj ugode u vlastitom tijelu – ali i u vlastitim trapericama!

Temeljito proučavanje tehničkih detalja poput efekta oblikovanja, pozicioniranju konturiranih džepova i ergonomske studije nogu – u kombinaciji s posebnim laganim i udobnim traperom – rezultiralo je s 10 modela traperica koje će vrlo brzo postati must have komadi svakog ženskog ormara.

Projekt Bella nastao je na temelju dugogodišnjeg rada našeg stilskog tima koji je usavršio najprodavanije traperice u našim kolekcijama, proučavajući žensko tijelo u njegovoj složenosti kako bi stvorio autentičan, savršen oblik u kojem će se žene uvijek osjećati odlično“– izjavio je Ferdinando Prisco, predsjednik uprave PFCMNA – te dodao da je Bella više od proizvoda, već odražava Fracomina životnu filozofiju.

PR