13 JE SRETAN BROJ – TOWER CENTAR RIJEKA SLAVI ROĐENDAN

I donosi nevjerojatne pogodnosti, koncerte, scenske nastupe, aktivacije, donacije…

Studeni je većtradicionalno u znakunezaboravnog rođendana Tower Centera Rijeka i lude shopping avanture začinjene uvijek atraktivnim popratnim događanjima i glazbenim iznenađenjima. Pripreme za ovogodišnje slavlje 13. rođendana Towerau punom su jeku i jedno je sigurno – ovo će biti najveća i najzabavnija proslava do sada!

I ove smo godine za naše posjetitelje i one koji će to tek postati pripremili razna iznenađenja. Slavit ćemo cijeli tjedan!

Sve će započeti u ponedjeljak, 18.studenogahumanitarnom akcijom u suradnji s udrugom „Portić“ i etabliranim modnim dizajnerom Jurajem Zigmanom. Samo za Tower Centar Rijeka dizajnirao je majice, a sav prihod od prodaje majica, po cijeni od 50 kn, bit će doniran za podršku projekta „Tete i barbe pričalice“. Prikupljena sredstva bit će usmjerena za nabavku medicinske opreme, slikovnica i radnog materijala te edukaciju volontera koji djeci pričaju priče i krate dane u bolesničkom krevetiću. Majice ćete pronaći na drugom katu centra, odmah pored Towerboxa! I tamo vaš čekaju iznenađenja – uđite u Tower box i u 30 sekundi ulovite preko 250 nagrada i posebnih popusta koje su pripremili brojni zakupci Centra.

Nastavljamo slavlje u petak, 22. studenoga uz zvjezdani par, Slavka Sobina i Gabrijelu Pilić uz plesnu predstavu „Zapleši“ i atraktivne plesne parove Hrvatskog plesnog saveza. Poznata Golden subota postat će Golden weekend, pa ćete u jednakim pogodnostima i popustima uživati, od petka 22. studenoga do nedjelje, 24. studenoga 2019. No, rođendanski Golden Weekend donosi još puno toga… Najmlađi će u subotu, 23. studenoga, u jutarnjim satima uživati u predstavi i radioniciLaboratorij mladog znanstvenika, a predvečer će se održatimodna revija koju će stilizirati Juraj Zigman. Osim pomno osmišljenih modnih kombinacija naših zakupaca, rođendanskom modnom pistom prošetat će modeli i u prepoznatljivim Zigmanovim kreacijama. Kakav bi to bio rođendan bez torte? Nakon što ugasimo svjećice, na pozornicu će se popeti glazbena zvijezda Damir Kedžo, a kroz cijeli bogati rođendanski program vodit će nas BelmaDžomba.

Nakon što se naspavamo i odmorimo od toliko zabavnog sadržaja, u nedjelju ujutro nastavljamo slaviti. Nije nam rođendan svaki dan! Kroz jutro će najmlađi uživati u predstavi „Ne predaje se“ i popularnim maskotama Whisper i Panda Dan, a priredili smo i foto kutak u kojem ćete u samo nekoliko minuta dobiti svoju fotografiju s maskotom za uspomenu. S nama će se družiti i svestrani klaun žongler, a Ivanka i Mrle u pratnji dječjeg zbora Kap, pripremili su nam glazbeno scensku poslasticu za kraj – dječju glazbenu predstavu „Kišni razdraganci“.Tower Center Rijeka istoimene glazbene slikovnice, čak njih 50, pripremio je za naše mališane u bolnici, koji nažalost neće moći uživati na koncertu,ali će im Kišne razdragancečitati njihove „Tete i barbe pričalice“, kako bi im barem nakratko približili atmosferu i uljepšali dan.

Zato, svima brzo javi, da Tower rođendan slavi  – uživajmo, veselimo se, pjevajmo, plešimo i pomognimo zajedno!

Akter public